Skip to main content

EXCLUSIV: Adriana Halpert şi-a dat demisia de la Adevărul

 

Adriana Halpert, redactor şef Forbes şi şeful Diviziei business, şi-a dat demisia de la Adevărul Holding în această seară, după o discuţie cu directorul general Peter Imre.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Adriana Halpert a confirmat demisia, dar nu a dat alte detalii. Ea a precizat că decizia ei este irevocabilă.

Adriana Halpert a venit la Adevărul în martie 2006 când ziarul încă nu fusese cumpărat de Dinu Patriciu, ca şef al departamentului economic. A iniţiat discuţiile pentru aducerea Forbes în România, lucru care avea să se concretizeze doi ani mai târziu, în toamna lui 2008. De atunci, a condus proiectul editorial în România.

Demisia Adrianei Halpert vine la doar câteva zile după ce Carmen Eberhat, şefa revistelor din Adevărul Holding, a decis să părăsească compania.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vintu vintu
    pacat de cine?... in vremuri bune, toti pot fi sefi, dar cind vine criza, se vad caracterele! apoi, daca tot are asa bune calitati de sefa, sigur o va duce bine in alta parte :) sa-l ia si pe rebegitu' dupa ea!
  • andreea andreea
    Pacat! O stiu pe Adriana foarte bine. Toata stima pentru profesionalismul si devotamentul ei. Este un bun redactor sef, care a stiut sa construiasca acolo o echipa foarte buna! Sper sa revina in presa, altfel ar fi o mare pierdere!

Trimite un comentariu

sus