Skip to main content

EXCLUSIV: Operatorul RCS & RDS va lansa o televiziune generalistă

 

Operatorul RCS & RDS urmează să își lanseze, în scurt timp, un canal de televiziune generalist, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurențiu Stan și cel economic Andi Râpan au demisionat și vor face parte, potrivit informațiilor paginademedia.ro, din echipa viitorului proiect de televiziune.

Contactat de paginademedia.ro, Laurențiu Stan a confirmat că pleacă din Intact și că se va duce la RCS, dar nu a dat alte detalii.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, RCS are în proiect şi o televiziune de ştiri – Digi News.

RCS & RDS este deținută de Zoltan Teszari, om de afaceri cu o avere estimată la aproximativ jumătate de miliard de euro (470-500 de milioane după Top 300 Capital, 350 de milioane de euro după topul Forbes). Forța financiară a grupului RCS au făcut ca, în 2008, să câștige drepturile de transmisie ale Ligii I, în consorțiu cu Antena 1, pentru 34 de milioane de euro pe sezon. RCS mai deține postul de televiziune Digi Sport, lansat în vara anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Au o mai mica televiziune, dar dintr-asta cu tendinte oarecum generaliste, si in Ungaria, de cativa ani, si care este mai mult decat un simplu INFO DIGI HU., caci emite si emisiuni, reportaje, etc..
  Este drept si ca e numai in reteaua proprie, precum si in cele ale partenerilor de Cablu.

  Pe cand U.P.C.-ul din Ungaria nu are decat strict tot un soi de INFO UPC, ca la noi.


  Chiar aseara am aruncat o privire pe ambele stream-uri.
  Cine se indoieste ca vorbesc realitati, rog sa caute pe Internet (e drept ca sunt mai greu de gasit, eventual pe site-uri/forumuri maghiare), ori sa se informeze - cand va merge prin Ungaria...
 • Am citit regulile interne referitoare la comentarii si n-am gasit nimic in comentariul meu care sa le incalce. Si totusi, a fost sters.
 • O noua televiziune generalista?
  Nu este vorba despre o covrigarie? Pot baga mana in foc...vor avea mari probleme de continut...atomizarea ofertei in zona asta, generalista, va genera diferente si mai mari intre lider si "gasca" de "micuti" care vor dori sa se infrupte dupa ce Sarbu samtaneste bugetele.
  Ma voi tavali de ras imediat dupa lansare!
 • astia nu stiu ce fac. aveau o tipa faina la stiri, se vedea ca stie ce spune. au schimbat-o si acum e o proasta cu spume pe Digi. nici nu stie de ce se afla acolo, poceste numele, e la Carcotasi in fiecare saptamana. probabil e vreo pila. daca fac asa si cu posturile astea pe care vor sa le deschida, o sa aiba "super audienta". hai, falimentu'!
 • Sa inteleg ca vor sa faca o noua Antena 1 si o noua Antena 3 ?
  of , dragutii de ei ..
  La cat e de dinamitata piata de tv pot sa-l aduca si pe Oancea director ..
 • Se pare ca Antena pierde tot mai multi oameni valorosi din echipa veche si ii inlocuieste cu Auguste, Irine Radu si oameni de ciocolata.
 • Romania se intoarce catre eveul mediu, iar "baietii destepti" lanseaza televiziune dupa televiziune. Ori au prea multi bani din abonamente, ori cred ca bugetele de publicitate TV vor ajunge si pentru ei ...
 • Interesant. Mai interesat este cum se vor pozitiona - remember Kanal D. Si ce vor reusi dupa 1 an sau doi. Adica interesant este daca pun si ei pariul pe care-l pune orice proiect de televiziune nationala generalista, acela de a "largi" placinta audientelor si de a-si lua o bucata pentru sine.
 • 12527 H, 27500 3/4, TV Paprika
  Pe acceasi frecventa mai sunt si TVR2, Sport.ro, Antena3, Favorit, deci, DA, Digi transmite Paprika
 • cine v-a mintit in legatura cu articolul asta?
  in afara de cateva "nume" realiste nu este nimic corect in corpul articolului propriuzis..

  .."ziar" fantoma

Trimite un comentariu