Skip to main content

EXCLUSIV: Operatorul RCS & RDS va lansa o televiziune generalistă

 

Operatorul RCS & RDS urmează să își lanseze, în scurt timp, un canal de televiziune generalist, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurențiu Stan și cel economic Andi Râpan au demisionat și vor face parte, potrivit informațiilor paginademedia.ro, din echipa viitorului proiect de televiziune.

Contactat de paginademedia.ro, Laurențiu Stan a confirmat că pleacă din Intact și că se va duce la RCS, dar nu a dat alte detalii.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, RCS are în proiect şi o televiziune de ştiri – Digi News.

RCS & RDS este deținută de Zoltan Teszari, om de afaceri cu o avere estimată la aproximativ jumătate de miliard de euro (470-500 de milioane după Top 300 Capital, 350 de milioane de euro după topul Forbes). Forța financiară a grupului RCS au făcut ca, în 2008, să câștige drepturile de transmisie ale Ligii I, în consorțiu cu Antena 1, pentru 34 de milioane de euro pe sezon. RCS mai deține postul de televiziune Digi Sport, lansat în vara anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • SINT ABONAT LA RCS ANALOGIC SI AM DORI SI NOICANALELE PE CARE LE-AM AVUT SI LE-AU SCOS{NEPTUN TV,EURONEWS,CNN,DDTV,DUNATV,GSP}DAR SI ALTELE[PAPRYCA TV,SPORT 1,SCI FI,SPORT KLUB,ANIMAX]
 • Sincer? Doar ma doare ca nu mai pot urmari ce-mi place pe posturile traditionale...Nu mai imi pot permite, financiar sa platesc un alt post TV! Si nici nu-mi permit, tot financiar, sa reziliez, posturile antamate, cu contract, factura vine lunar, ce nu mai vreau sa vad azi! Deci, ma resemnez! Drum bun, Radu Moraru!
 • Si de "concedierile colective" din 2009 de la rcs cand se va afla (auzi)... Oare va exista vreun complet de judecata din tara asta ce va vrea sa vada ilegalitatea concedierilor???
 • O noua televiziune cu Moraru? De ce cu el, ca sa o faca praf? De data asta pe cine mai pupa...? Asteptam falimentul!
 • Povesti de adormit copiii ! Asa ne-au pacalit si cu Digisport extra, ca va prelua drepturile de transmisie ale Sportklub-ului,cu meciuri LIVE din Brazilia,bla-bla-bla ! Intre timp,au scos canalul Sport 1 si - senzational !- au introdus AgroChannel !!! Coool, nu ? Iubitorii sportului de calitate le e SILA si SCARBA !!!...
 • HAAAAAA-HAAAAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Bravo, RCS, ati luat cel mai slab om de pe piata de tehnic din media! Laurentiu Stan a facut praf Antena, sunt cei mai slabi pe dotare din Romania! Sunt la nivel de comuna primitiva! Cat de prost sa fii?
 • Ca sa fiu si mai precis, INFO UPC HU. mai transmite, si el, mici reportaje documentariste, dar si un soi de teleshopping cultural.

  Iar DIGI HU. TV mai da si anunturi, noaptea.


  Insa trebuie sa tinem cont ca, in Ungaria, si HIR TV (singura televiziune de Stiri) noptile - emite asa ceva (probabil cel mai bun generic nocturn...
  http://www.youtube.com/watch?v=Ck8qN1ZEMbg ), ziua difuzand mai ales reportaje, si avand chiar o emisiune telefonica de discutii cu telespectatorii).

Trimite un comentariu