Skip to main content

Foaia transilvană reapare pe hârtie, după o pauză de jumătate de an

 

Publicaţia Foaia transilvană îşi reia apariţia pe hârtie după o pauză de şase luni. De data aceasta varianta tipărită va apărea doar sub forma unei reviste lunare, în complementaritate cu site-ul FTR.ro.

Publicitate

Numărul din noiembrie este tipărit în 5.000 de exemplare, care vor fi distribuite gratuit în cafenele, restaurante, instituţii publice sau chioşcuri din oraşele Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Turda, Câmpia Turzii şi Huedin.

Publicaţia Foaia transilvană a renunţat la sfârşitul lunii aprilie la varianta tipărită din cauza scăderiii dramatice a publicităţii pe print, dar şi a vânzărilor la chioşc, după cum paginademedia.ro scria aici.

“Deocamdată nu este o închidere, ci o adaptare la piaţă. Mai bine investim în online, decât să pierdem pe print.”, declara, la momentul respectiv, pentru paginademedia.ro Florin Danciu, acţionar Foaia transilvană.

Proiectul clujean Foaia transilvană a fost lansat la Cluj, unul dintre acţionari fiind jurnalistul Cornel Nistorescu, cu 50%. Ulterior, în urmă cu un an, Cornel Nistorescu a iesit din acţionariat. Titlul este deţinut în prezent de Florin Danciu. Florin Danciu a deţinut franciza Antena 1 Cluj, iar în prezent reprezintă Radio ZU în oraşul din Ardeal.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus