Skip to main content

Media Direction are o nouă echipă de conducere

 

Agenţia Media Direction, parte a grupului BBDO, are din aceasta toamnă o nouă echipă de conducere, coordonată de Oana Pădure (foto), din poziţia de Managing Director.

Publicitate

Din noua echipă de conducere a agenţiei mai fac parte Cristina Sindilă (Media Buying Director) şi Roxana Panţuroiu (Client Service Director).  Iar echipei de seniori ai Media Direction i se alătură Mirabela Pricopi, în poziţia de Group Account Director.

În continuare, câteva cuvinte despre oamenii din noua conducere Media Direction:

Despre Oana Pădure:

Cu peste 10 ani de vechime în industria de comunicare, în special în media şi strategie, Oana Pădure a înfiinţat şi coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB şi a gestionat activităţile regionale de media pentru clienţi multinaţionali.

Despre Cristiana Sindila:

Cu peste 10 ani petrecuţi în industrie, Cristina Sindila a coordonat activităţile de media pentru clienţi precum: P&G, Unicredit, Zapp, Nokia, Petrom, Brau Union. De patru ani încoace, Cristina este unul dintre oamenii de bază ai Media Direction.

Roxana Panţuroiu:

În ultimii doi ani şi jumătate, ea a coordonat activităţile de media pentru contul Romtelecom. De-a lungul timpului Roxana a gestionat conturi precum Zapp, Citroen, Pfizer, Samsung, American Express, Perfeti Van Melle, Kraft sau Unilever - pe care l-a coordonat şi la nivel internaţional pe anumite branduri.

Despre Media Direction

Media Direction a fost înfiinţată în anul 2001 şi este agenţia de media a grupului BBDO, parte a reţelei internaţionale de comunicare Omnicom. Media Direction oferă servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research şi digital.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    Moooaaaaaaaaaaamaaaaaaa, o adunatura de muieri! Sa te fereasca Dumnezeu!
  • Tudor Tudor
    Mult mult succes, Cristina :)

Trimite un comentariu

sus