Skip to main content

PE SCURT: Silviu Prigoană la Serviciul Român de Comedie. Campanie românească pe online, exportată în Croația și Israel

 

Silviu Prigoană participă duminică, de la 21.45, la emisiunea “Serviciul Român de Comedie”. Gala de premiere Teacher's Film Festival 2010 va avea loc, pe 16 noiembrie, la Opera Română. Iar campania dezvoltată de agențiile Lowe & Partners România și HyperActive pentru site-ul “mamica24h.ro” a fost exportată în Croația și Israel.

Publicitate

Silviu Prigoană  și legile lui la “Serviciul Român de Comedie”

  • Silviu Prigoană va vorbi la “Serviciul Romn de Comedie” despre cele mai recente inițiative legislative ale sale, de la legalizarea prostituției, la impozitarea vrăjitoarelor și a ghicitorilor.

Scurtmetrajele publicitarilor la Teacher's Film Festival 2010

  • În competiția de anul acesta s-au înscris 12 agenții de publicitate cu 13 scurtmetraje. Materialele înscrise în competiție pot fi vizionate luni, 15 noiembrie în cadrul Internetics HotSpot care va avea loc în Club Spice (Calea Victoriei 21-23). Gala de premiere va avea loc marți, 16 noiembrie și va începe de la ora 19:30.

Lowe și mamica24h.ro în Croația și Israel

  • Lowe exportat în Croația și Israel platforma mamica24h.ro, dezvoltată pentru Johnson & Johnson. Fiecare dintre rutinele îngrijirii bebelușilor, cum le numesc cei de la Lowe, a devenit tema unei secţiuni a site-ului, unde mămicile au încărcat imagini şi poveşti cu bebeluşii lor.
  • Timp de șase săptămâni, mămicile au fost premiate în funcție de numărul de voturi pe care le-au strâns pozele puse pe site. La finalul campaniei au fost aleşi trei mari câştigători - bebeluşi care, alături de mămicile lor mămicile lor, vor apărea în pictoriale dedicate în revista Superbebe.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu