Skip to main content

Domeniul de Internet al viitorului post al RCS a fost înregistrat de producătorul lui Radu Moraru

 

Viitorul post de televiziune al RCS&RDS şi-a rezervat deja domeniul de Internet. ZeceTV.ro a fost înregistrat de Adrian Bucă producătorul emisiunii Naşul, realizată de Radu Moraru.

Publicitate

Numele de domeniu are la contactul tehnic detaliile unei firme în care acţionari sunt alte două nume din B1 TV.

Despre cine este vorba, în continuare:

Firma se numeşte Fire Breaking News şi a fost înfiinţată în primăvara acestui an.

Potrivit datelor de la Registrul comerţului, asociaţi cu părţi egale în Fire Breaking News sunt:

  • Ioana Reit (soţia lui Adrian Bucă) – prezentatoarea emisiunii Şase, vine presa!, după plecarea Liviei Dilă
  • Anda Blîndu – asistenta lui Radu Moraru
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un proiect nascut mort. Moraru nu are calitati de manager (a se vedea si experienta ratata ca director de programe al B1 TV), iar cei de la RDS vor realiza, probabil, ca nu are sens sa plateasca salarii de sute de milioane catorva oameni dintr-un clan care a facut legea si in postul lui Bobby Paunescu, cu rezultate, economic vorbind, egale cu zero.
    Asa ca, dupa un O TV dpdv al continutului, vom avea si un ZERO TV al profitului in media.
  • este pazit bine, langa armata :) este mai aproape de palatul parlamentului decat de cotroceni.
  • @Paul Audiente au avut si Realitatea si Antena 3 si tot Traian Basescu a iesit presedinte. Ideea este ca daca te uiti la ultimele audiente, Realitatea si Antena 3 sunt in Prime Time pe locul 5 si 6, asta e problema. Le gasesti aici:http://www.paginademedia.ro/2010/11/romanii-s-au-plictisit-de-stiri-seara-grilele-de-toamna-ale-generalistelor-isi-arata-rezultatele/
  • Cred ca este o iluzie, daca cineva va crede ca va fi o lupta acerba! Probabil ca Marian nu citeste audientele ultimilor ani si mai ales a ultimelor luni! ProTV conduce, de mai multa vreme, cat priveste Antena 1 este tot pe locul doi, urmatoarele locuri: Realitatea, Antena 3, TVR1 care isi schimba locurile de la luna la luna... Trebuie sa faca ceva iesit din comun noul post ca sa capteze atentia si apoi sa castige credibilitate... Este putin probabil ca noul post, Zece TV, se va ridica mai sus de B1, doar in cazul ca Antenele si Realitatea vor disparea!!! Poate se mizeaza pe aceasta ideie!
  • Va fi o concurenta din ce in ce mai acerba, in conditiile in care Realitatea si Antenele nu mai sunt pe primele locuri in Prime Time, ceea ce denota ca au inceput sa-si piarda si bruma de credibilitate pe care o mai afisau.

Trimite un comentariu

sus