Skip to main content

Ucigașul Mihaelei Runceanu, concurent la o emisiune TV

 

Daniel Cosmin Ștefănescu, ucigașul Mihaelei Runceanu, este concurent într-o emisiune de televiziune, unde se bate pentru 10.000 de euro.

Publicitate

Este vorba de “Închisoare Păcătoșilor”, un reality-show care va fi difuzat de Kanal D.

Ce caută el în emisiune, în continuare:

Ștefănescu, care a făcut 17 ani de pușcărie pentru uciderea Mihaelei Runceanu, face parte dintr-un grup cu care doctorul Cristian Andrei face “terapie și consultanță psihologică”.

Un criminal, o nimfomană și un afemeiat în aceeași casă

Ucigașul Mihaelei Runceanu va sta în casă cu o nimfomană, un împătimit al jocurilor de noroc, un afemeiat, o narcisistă și o tânără care a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Conceptul emisiunii:

  • Opt oameni cu diferite probleme (vicii, dependențe sau probleme sociale), intră în “centrul de reabilitare”, o casă în care vor locui împreună până la sfârșitul concursului.
  • Cei opt “păcătoși” vor face terapie moțivațională, care să-i ajute să ducă din nou o viață normală și să fie reacceptați de familie si de societate.
  • În fiecare săptămână, cate un concurent va fi eliminat din cadrul concursului, în urma votului publicului și al specialiștilor.
  • Câștigătorul pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de euro.

Prima ediție va fi difuzată la 15 noiembrie și e programată în fiecare luni și marți, de la 20.30.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Uite asa ajunge mesajul "daca omori un VIP ajungi VIP" in creierele prostimii. Daca as fi VIP, politician cunoscut, etc... chiar ca as lupta pentru o lege de genu asta.
  • bai frate! puteti comenta voi cat vreti! bine ca nu va place asta (care pare macar real)si va plac toate facaturile alea despre care nu comentati nimic! cum sa va placa ceva ce contine terapie si psihologie? voi vreti numa' scandaluri! manelistilor!!!
  • Doamne, unde am ajuns! CNA ar trebui sa interzica o asemenea emisiune! Cu siguranta, nu voi urmari acest spectacol grotesc!!!
  • de ce sa ne miram, daca a fost invitat la HAPPY HOUR pe happylica lu' Maruta. Uite asa se va considera ca el a fost o victima si va fi iubit.

Trimite un comentariu