Skip to main content

13 decembrie: Mihaela Rădulescu, din nou la Antena 1

 

Mihaela Rădulescu, care a afirmat în repetate rânduri că nu mai doreşte să-şi continue cariera în televiziune, se reîntoarce la Antena1, post deţinut de trustul Intact, pentru trei ediţii speciale de Sărbători.

Publicitate

"Am fost chemată să fiu gazda Crăciunului la Antena 1. (...) O să mai prezint şi o ediţie specială de divertisment, imediat la începutul noului an", a declarat Mihaela Rădulescu, pentru Evenimentul Zilei.
Mihaela Rădulescu îl aşteaptă pe Moş Crăciun la Antena 1

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat pentru Adevărul de ce contestă somaţia publică dată de CNA postului TVR1 în urma afirmaţiilor pe care le-a făcut cu privire la Corneliu Zelea Codreanu, în emisiunea Profesioniştii. "Decizia CNA mi se pare aberantă din mai multe puncte de vedere."

"E vorba de un personaj istoric controversat, iar eu mi-am exprimat un punct de vedere. Aberaţia deciziei CNA constă în obligativitatea realizatoarei de a asigura pluralitatea de opinii. Nu înţeleg cum putea fi prezent şi altcineva în cadrul unui interviu. (...) E o premieră. Dreptul la replică în materie de controverse istorice. Introducem o cenzură într-o problemă de istorie. Mi se pare extrem de primejdios”, a declarat Cristoiu pentru Adevărul.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat, în urmă cu o săptămână, postul public de televiziune pentru că moderatoarea nu a asigurat “pluralitatea ideilor şi a punctelor de vedere”.
Ion Cristoiu reacţionează ironic după sancţiunea CNA pentru subiectul "Zelea Codreanu": Dacă i se ia un interviu lui bin Laden, trebuie să intre prin telefon Obama?

"Nu PSD şi PNL reprezintă opoziţia pentru democrat-liberali, ci televiziunile care critică partidul şi Guvernul", spune Elena Udrea, citată de Mediafax. Ea a spus, la reuniunea organizaţiei PDL Ilfov, că PSD şi PNL pot fi ignorate ca partide de opoziţie. "Nu PDL şi PSD ne încurcă pe noi, ci televizoarele", a spus Udrea.
Udrea: Nu PSD şi PNL ne încurcă, ci televizoarele

Brandul României ar trebui susţinut, în primul rând, de mai multe branduri puternice interne, iar o bună reputaţie a serviciilor şi bunurilor româneşti poate fi atinsă doar dacă se schimbă valorile societăţii şi creşte competitivitatea, afirmă guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

"România ca atare are nevoie de un brand, se vorbeşte de un brand, dar ca să ai un brand de ţară trebuie să ai în interior mai multe nume puternice, mai multe branduri. Cred că cea mai bună corelaţie între un brand şi o bună reputaţie e legată de ceea ce promovăm - competitivitate, care este lozinca sub care trebuie să ne dezvoltăm în perioada următoare, în următorii zece ani", a spus guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la un seminar privind brandurile româneşti, potrivit Wall-Street.ro, care citează Mediafax.
Ce spune Isărescu despre brandul de ţara

Începând cu 7 decembrie, timp de două săptămâni, la Europa FM se desfăşoară campania de atitudine: "Afară cu porcii din ţară!". Prin această campanie, Europa FM doreşte să promoveze un stil alimentar sănătos şi să tragă un semnal de alarmă legat de efectele consumului excesiv de carne de porc care poate duce la infarct miocardic, îmbătrânire prematură, atac cerebral, îngroşarea pereţilor vaselor de sânge sau afecţiuni hepatice, scrie IAA.ro.
Europa FM a demarat campania socială "Afară cu porcii din ţară!"

Coca-Cola România şi McCann PR au primit trofeul European Excellence Awards pentru cea mai apreciată campanie de PR din regiune dezvoltată pentru Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2010, scrie Wall-Street.ro.
McCann PR, premiata pentru campania Coca-Cola FIFA 2010

În ultimele 12 luni, până în septembrie 2010, au fost lansate 106 reviste noi pe plan internaţional, potrivit unui studiu al FIPP, o asociaţie a revistelor din întreaga lume, scrie Wall-Street.ro, care citează Branrepublic. Studiul citat sugerează un reviriment al pieţei revistelor, după o perioadă de scădere a investiţiilor inpublicitate şi a vânzărilor de reviste. Cele mai multe lansări de titluri noi au avut loc în regiunea Asia-Pacific, urmată de Europa de Vest şi de Europa Centrală şi de Est.
Semne bune pe piaţă globală a revistelor: Peste 100 de titluri noi în ultimul an

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Alexandru
    Este absolut normal ca Opozitia este constituita din Antenele lui Voiculescu si din realitatea lui Vantu.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Foarte bine ca se intoarce Mihaela Radulescu in tara, pana la urma sarbatorile de Craciun in strainatate sunt lipsite de substanta iar o anume fictiva cota de piata se mentine daca publicul nu te da absent(a) cu anii.

Trimite un comentariu

sus