Skip to main content

Corina Drăgotescu rămâne doar consultant la Adevărul. Eugen Chelemen, noul director editorial

 

Corina Drăgotescu a renunţat la poziţia de Director editorial multimedia la Adevărul Holding, după ce a acceptat propunerea Realitatea TV de a-şi relua emisiunea Zona de Impact.

Publicitate

Jurnalista va realiza la Realitatea TV emisiunea Zona de impact, în fiecare vineri, de la ora 21.00, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Pe poziţia de Director editorial multimedia al Adevărul Holding va trece Eugen Chelemen.

Jurnalista va continua colaborarea cu Adevărul Holding dar, de la 1 ianuarie, va fi consultant pe proiecte editoriale.

De ce de la 1 ianuarie?

La 31 decembrie, expiră contractul de muncă dintre Adevărul Holding şi Corina Drăgotescu. De anul viitor, Corina Drăgotescu va fi remunerată pe firmă pentru activitatea de consultant.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dl Eugen Chelemen, ziarist respectabil, e adesea mult prea "rău" în prestaţiile sale televizate. Caută nodul în papură cu o insistenţă demnă de fapte mai bune. Prin urmare, trebuie să suporte şi dumnealui unele consecinţe - de exemplu, epigrama de mai jos:

  Jurnalistului Eugen Chelemen

  Ştiu o gură muierească
  Transplantată altui gen;
  Acum gura nefirească
  Turuie la...Chelemen.
 • Pai se apropie campania electorala si au constatat ca le-ar putea creste ratingul (tirajul) daca ziarul este administrat de un ipochimen maniac obsesivo-fobic, cu idei proaste dar fixe, ca cei din emisiunile politice de seara de la Realitatea sau A3.
 • Chelemen asta e unul dintre cei mai enervanti slujitori ai lui Patriciu
 • aline, zi tu un singur lucru bun facut de chelemen - crezi ca poti?
  hai, unul macar...
 • Kelemen se implica in Realitatea intr-un volum de munca atat de mare incat era imposibil sa nu faca greseli. Cei care il critica vad numai greselile fara sa vada ce a facut bine. E usor sa critici de departe. bravo, Kelemen!
 • Kelemen DIRECTOR? Da pe lista cui o fi el, nu e capabil de nimic,micutul, decit de birfe si evetual un sarpe mort in Satul Francez.Dragoteasca inapoi la banii lui Vintu...Hmmmm. Imre nu e prost, astia isi plimba banii intre ei, ca saraci nu sinr decit cu duhul. Sa fie sanatosi, nu citesc Adevarul de multa vreme.Nici ala gratuit, e pentru handicapati care isi bat nevestele.Buuuun Patriciu la spalat bani
 • Evident ca Evz e aproape de insolventa. Cu un director general ca Claudiu Serban, la ce v-ati fi asteptat?
 • Adevarul ca si Jurnalul National fac presa Evenimentul Zilei e aproape de insolventa
 • nU PLANGETI VOI COTIDIANUL ADEVARUL, chiar daca stimabila Corina pleaca, din pacate Cartianu ar fi trebuit sa plece, acest cotidian va merge inainte pt ca are mult de oferit si nu ma refer doar la minunatele sale carti, ci si la ADEVARUL DE SEARA, nu va bucurati anticipat Dinu Patricu stie ce face, oricum s-a dat startul la o politica ceva mai anti basista
 • Patriciule, cheama-l pe Corneteanu inapoi ca se duce sandramaua la dracu
 • consultant pe proiecte editoriale...rau a ajuns Dragoteasca...deci era o anumita incompatibilitate, asa cum am mai scris, sefii de la AH s-au prins de manevra si au cam trimis-o la plimbare. ce trist ptr un jurnalist bunicel avid dupa bani...
 • Eu cred ca nu-l cunoasteti. A facut tot ce spuneti dumneavoastra acolo.
 • Eugen Chelemen este un şef eficent...
  da, am ris tare :)
  best boy in town - e tare iscusit la treburi casnice, da
 • E clar ca asta e promovarea cea mai "spectaculoasa" din presa noastra de doi lei. Asa ajunge sef inca unul care n-a fost in viata lui pe teren (la fel era si Halpert), care n-are o relatie, care n-a facut un interviu. De ce ne mai miram cu totii ca tirajele ziarelor scad si ca nu se gaseste nimic interesant in ele? Pentru ca sunt conduse de frustrati precum Chelemen! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si Falimente Suportabile!
 • Eugen Chelemen este un şef eficent, dar chinuitor. La Realitatea avea cele mai bune ratinguri, dar cu preţul trezirii reporterilor cu noaptea în cap şi frecându-i toată ziua cu tone de materiale. Oare va fi la fel de eficient şi în presa scrisă?

Trimite un comentariu

sus