Skip to main content

E oficial: Sorin Oancea, 50% în B1 TV

 

Sorin Oancea deţine jumătate din compania care va opera postul B1 TV din luna ianuarie. Intrarea lui Oancea în acţionariatul B1 a fost anunţată de paginademedia.ro în urmă cu două săptămâni.

Publicitate

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, firma B1 TV Channel a fost inregistrata deja la 29 noiembrie.

Cine sunt asociatii?

In noua firma inregistrata la Registrul Comertului, News Romania SRL (compania care detine licenta B1 TV) are jumatate din actiuni. Celelalte 50% sunt detinute de Sorin Oancea.

Potrivit informatiilor paginademedia.ro, B1 TV Channel va opera licenta postului B1 TV de la inceputul anului viitor.

Foto: EVZ

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Sper sa nu fie transformat in formatul antenutelor,de si nu cred!!! Peace
  • Marius Marius
    Nu vedeti ca deja s-a schimbat politica postului B1? Uitati-va la emisiunea 'evenimentele zilei', la d-ra Alina Stancu - cum se stropseste, cum insista si insista ca sa fie in ton cu viziunea noului mogul - dl Sorin Oancea si a subalternei sale = veniti de la Antena 3. Urmeaza sa auzim pe post si injuraturi??
  • Dragos Dragos
    Sper ca B1 sa nu-i mai ridice osanale lui Basescu, cat despre cei care se leaga de Antene, inseamna ca nu s-au saturat sa linga pe post de inghetata partea dorsala a marinarului, ajunge TVR1 cu osanale, cu toti bani portocaliilor, cu toate tradarile si tradatori din judetul Hunedoara, au pierdut alegerile aici, indivizi au crezut ca daca-l cumpara pe Raducanu de la PNL vor iesi invingatori, au cheltuit mii de euro, oameni au luat bani si au votato pe doamna Campeanu, sa vedeti ce scandal este acum acolo
  • profesor profesor
    Sper sa nu aplice acelasi tip de politica editoriala ca la Antene ... toxica si de nerespirat.
  • DM DM
    dar mai exista B 1 TV?
  • florin florin
    Bravo lui! Decat sa stea pe post de afis la televiziunile lui Voiculescu, mai bine pe cont propriu. Si atata timp cat isi face echipa solida, e de urmarit postul asta tv. Sunt curios cum va reusi Aura Titiriga sa schimbe politica portocalie de la Stirile de la B1 (sa imi scuzati injuratura). Deci bafta :)
  • paul S paul S
    N-am mai vazut atata entuziasm, atatea surle si trambite, de cand a plecat Teo la televiunea aia, Nevrotica, a lui Vantu. Eu cred ca viitorul va fi absolut identic.
    Zidul de care se va sparge capul de Superman al TV-ului va fi la fel de aproape, la fel de inalt si la fel de solid ca in cazul Trandafir Teodora Virginia.

Trimite un comentariu

sus