Skip to main content

Anca Gheorghe coordonează marketingul TVR

 

Anca Gheorghe, consilier al președintelui TVR Andi Lăzescu, coordonează, de luni, departamentul de marketing și vânzări al televiziunii publice.

Publicitate

Până la sfârșitul lunii decembrie, Departamentul de marketing era condus de Simona Dobrescu.

Contactată de paginademedia.ro, Anca Gheorghe a confirmat informația.

Anca Gheorghe a revenit în TVR în vara anului trecut, din poziția de Director de marketing al Kanal D.

Pe lângă marketing, departamentul pe care îl conduce acum la TVR, ca director interimar, are și o componentă de vânzări. Este vorba de segmentul de sponsorizări, proiecte speciale și online.

DIn informațiile paginademedia.ro, vânzările de publicitate ale canalelor TVR vor rămâne externalizate. În prezent, de vânzările TVR se ocupă regia Splendid Media.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • uf, bine ca vom avea cu cine vorbi la marketingul tvr!!!! un profesionist adevarat, cu deschidere si bun simt. bine ca au dat-o afara pe dobrescu, care spunea dupa intalniri "ce bine ca am mai invatat ceva si astazi!". cam asa a functionat tvr-ul! bafta doamnei gheorghe!
  • Sa faci Marketing in Romania, intr-o institutie legata de influente politice si de proceduri caracteristice institutiilor publice este o adevarata incercare. Dna Gheorghe e profesionista si stie ce face, avand experienta anterioara de TVR. Cu toate acestea, schimbarea perceptiei oamenilor despre TVR in ansamblu, promovarea productiilor TVR pe criteriile de valoare a fiecareia sunt greu de realizat fara o anumita strategie de "eliberare" in TVR, in sensul de modernizare a conceptiilor si stilului de munca si decizie.
  • Revine pe un post de unde a plecat dupa ce a reusit sa faca TVR profitabila! Despre asta este vorba, o profesionista dovedita, cu o putere de munca de care nu ai fi banuit-o! Excelenta alegere!
  • mare dreptate ai horea! ii uram noroc, spor si nervii tari! tvr a fost facut praf dupa plecarea ei, deci are treaba!bafta!
  • Cand, la final de an, tragandu-se linie, va rezulta PROFIT (cat de mic) in dreptul tuturor activitatilor din TVR, vom spune: BRAVO Anca Gheorghe si tuturor celor care va ocupati de destinele acstei Institutii Publice.
    Pana atunci, asteptam. Cu rabdare!

Trimite un comentariu