Skip to main content

DIN ŢARĂ: Soţii Stafie au dat Pietricica FM lui Radio ZU. Lazarus iar la CNA.

 

Pietricica FM, cel mai nou post de radio din Piatra Neamţ îşi schimbă proprietarul. Licenţa pentru Pietricica FM a fost cedată către Grupul Media Camina, care deţine Radio ZU.

Publicitate

Mâine, CNA va discuta decizia soţilor Ileana şi Constantin Stafie de a renunţa la Pietricica din Piatra Neamţ. Tot mâine, Lazarus vine din nou la CNA, cu Zeus TV.

Aglomerată tare piaţa FM de la poalele Ceahlăului. În oraş pot fi auzite nu mai puţin de patru posturi locale, unul regional şi şase naţionale. Pe plan local activează Radio M, Radio M Plus, Terra Piatra Neamţ şi Radio Unu. Impact FM este o reţea regională. Dintre reţele naţionale sunt la Piatra Neamţ Europa FM, Kiss FM, Radio 21, Guerrilla şi Vocea Speranţei.

Pietricica FM este ultima apariţie în eterul urbei Neamţului. Postul familiei Stafie a luat licenţa în 2008 şi a început să emită anul trecut, în octombrie.

Lazarus, din nou la CNA cu Zeus TV

Luis Lazaru încearcă din nou să convingă CNA cu proiectul lui. După ce a luat un post de teleshopping şi a reuşit, cu greu, să obţină aprobarea pentru noul nume – Zeus TVLazarus trebuie să primească şi un OK pentru grila televiziunii.

Acum două săptămâni, grila provizorie a postului Zeus TV (din care nu lipsea o emisiune proprie de patru ore – Lazarus Show) a fost respinsă de CNA.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Petrisor, Piatra Neamt este situat la poalele Pietricicai, nu a Ceahlaului. Un pic mai atent la geografie, ca nu vrei sa ajungi la Carcotasi.
  • mihai mihai
    Postul cu pricina apartinea de firma ce detine parcarile cu plata in Piatra Neamt... nu or fi avut bani de spaga la Pinalty sa le prelungeasca contractul.
    Oricum CNA-ul isi dovedeste petru a mia oara incompetenta in a analiza cererile pentru licenta. Sau poate stie sa analizeze spaga :). Sunt cel putin 3 licente TV terestre in Piatra Neamt care nu mai emit de o buna bucata de vreme. Bineinteles ca licentele sunt pastrate bine mersi fara sa se sezizeze nimeni. Trebuie sa traiasca si inspectorii CNA locali, nu? :)
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Nu stiu ce legatura ar mai putea sa existe intre Stafie (lume imateriala, astrala) si Pietricica (din lumea concreta, palpabila)?
  • eu eu
    Sau Cancescu... a creat reteua Mix FM doar pentru a o vinde apoi pe bani foarte buni.
  • razvan razvan
    Alde Stafie astia sunt de tot risul...dupa 6 luni de emisie ei renunta la frecventa...pe bani multi, presupun. afaceristi, ce mai. cei de la CNA ar trebui sa fie mult mai atenti, pe viitor, cind dau licente...alde neica-nimeni, gen Stafie, negustori de licente, ar cam trebui ocoliti.

Trimite un comentariu

sus