Skip to main content

Discovery a lansat canalul pentru femei TLC

 

Un nou post pentru femei în România. TLC, canalul de divertisment pentru femei din portofoliul Discovery Networks, emite din această dimineață și în România, prin operatorii de cablu UPC și AKTA.

Publicitate

Planurile pe termen scurt? “Ne propunem să creștem awarness-ul, astfel încât până la sfârșitul anului telespectatorii din România să știe de acest canal aproape în aceeași măsură în care știu, să spunem, despre Discovery Channel și despre Animal Planet. Acesta este primul nostru scop, să știe lumea că existăm, să știe lumea că TLC este din aceeași familie cu Discovery”, spune Ada Roseti, șefa canalelor Discovery în România.

Câteva detalii:

În raport cu Discovery Channel, TLC reprezintă o completare din punct de vedere al brandului și al conținutului pe care Discovery Networks o oferă telespecatorilor din România, explică Ada Roseti.

"Nu ne încadrăm, pentru că avem o ofertă foarte diversă, nici în secțiunea de lifestyle, nici în secțiunea de ficțiune, nici în secțiunea de documentare", completează oficialul Discovery.

Lansarea acestui post a fost anunțată de reprezentanții Discovery, încă de la începutul lunii noiembrie. Publicul țintă al TLC este format din femei cu vârste între 24-49 de ani.

Grila de programe este adaptată pentru România, iar vânzările de publicitate coordonate de echipa locală. Postul are în plan și producții locale.

Ada Roseti:

“Avem în vedere producții locale, cu siguranță una o vom lansa până la sfârșitul acestui an. În prezent este în lucru, dar nu vă pot da mai multe detalii, dar asta nu înseamnă că nu ne-am hotărât”, a mai spus Ada Roseti.

Cu ce programe se lansează TLC?

Postul prezintă programe de non-ficţiune în care abordează subiecte foarte diverse, de la familie şi cresterea copiilor, până la modă şi sănătate.

Câteva programe din grila TLC:

  • Poliţistele din Broward County – povestea unor femei poliţist şi a realităţilor dure cu care se confruntă zi de zi.
  • Ghid pentru părinţi – Situaţii extreme – cazuri reale şi sfaturi privind îngrijirea copilului oferite de cea mai celebră dădacă din lume, Jo Frost.
  • PR şi modă la New York – povestea lui Kelly Cutrone, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din New York, care organizează prezentări de moda pentru nume celebre din această industrie.

Grila de programe TLC include și noi sezoane ale unora dintre cele mai populare seriale de pe Discovery Travel & Living, cum ar fi Regele cofetarilor, Poliţia vestimentară, Kate + 8 sau Rochia perfectă.

Despre TLC

TLC a fost lansat la nivel internaţional pe 4 martie 2010 în Norvegia. Pe 1 septembie 2010, postul a fost lansat pe 20 de pieţe din regiunea Asia-Pacific. Cea mai recentă etapă a extinderii globale a TLC a însemnat lansarea postului în Polonia, Serbia, Slovenia şi Bulgaria la 1 octombrie 2010 și în Rusia pe 14 ianuarie 2011.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde şi Discovery Channel şi Animal Planet.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu