Skip to main content

EXCLUSIV: Adrian Cioroianu va avea emisiune la Realitatea TV

 

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu va face o emisiune la Realitatea TV, a declarat Sebastian Ghiță, managerul Realitatea TV, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Deocamdată nu s-a stabilitt exact tipul emisiunii. “Avem mai multe opțiuni, nu am decis încă”, a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general Realitatea Media.

În ultima perioadă, Realitatea TV a atras mai multe nume. Printre acestea:

Elena Vijulie, Miruna Munteanu, Lidia Mitchievici.

Totodată, Petru Berteanu a venit pe poziția de content manager la Realitatea.net, iar polițistul Dan Antonescu va avea un program la postul de știri.

Va fi o emisiune de anchete”, spune Sorin Enache.

Sursa foto: Rompres (Agerpres)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Simona
  Dupa ultima ta interventie (cea de mai sus) declar ca :TE CRED.
  Sunt in aelasi timp placut surprins ca o STUDENTA participa, aici pe forum, la discutii cu noi cei trecuti prin valtoarea vietii.
  Si ca sa te surprind cu ceva (placut sau nu; n-am cum sa stiu) iti spun - doar tie - ca fiica mea a fost , nu de mult, studenta actualului Premier. Desi frecvenţa la cursuri nu era obligatorie, amfitetrul, la cursurile dansului, era intodeauna plin.
  Succes SIMONA in activitatea scolara si, mai tarziu, in
  cea ... politica!
 • @Simona
  N-am timp sa ma mai documentez. Incerc sa te cred.
  Ma mir insa, chiar foarte mult, cum un fost ministru de externe nu-si gaseste locul in Parlamentul tarii. Sunt in schimb multime de anonimi care se odihnesc acolo , pe salarii, si viitoare pensii, foarte mari.
  Parca e trist! Nu?
 • @Horea: normal ca parlamentarii nu au voie sa detina emisiuni la televiziune. Iar Cioroianu nu mai e parlamentar din 2008 si nu mai e membru in PNL din 2009. Nu e membru in nici un alt partid sau in vreun alt parlament.
 • Cioroianu cu emisiune la Realitatea?
  Stiam ca parlamentsrii N-AU VOIE sa detina emisiuni la televiziune! In posturi asemanatoare au fost candva Pruteanu si Paunescu. Si-au renuntat. Din pacate si la ... viaţa!
 • De ce sa iti fie scirba? Vintu va intra la inchisoare iar Realitatea-Catavencu va intra in PSD (si va face guvern cu PNL-PC). Unde a fost si pina acum doar ca fara acte. Nu e mare diferenta.
 • Vijulie zice ca a fost la BBC si vorbeste ca madam Miruna. A mai avut unul la Europa Libera si vorbeste ca Vantu acum...
  Cu cat procesul lui Vantu inainteaza, Realitatea TV devine un teren al mocirlei jurnalistice.
  Mi-e scarba!
 • ce misto. petru berteanu e fostul consilier al lui emil constantinescu si actualul consilier al lui crin floricel antonescu. sa vezi acu cum o sa duduie spiritu bbc. mai ceva ca spiritu catavencu,

Trimite un comentariu