Skip to main content

Mihai Dobrovolschi, emisiune la TVR 2. Kamikaze va face un program de umor

 

Mihai Dobrovolschi, prezentatorul matinalului de la Radio Guerrilla, va realiza o emisiune de cultură urbană pentru TVR2.

Publicitate

Dobro a fost selectat în urma unui concurs lansat de Televiziunea Română pentru mai multe emisiuni care vor intra în grila de primăvară a posturilor TVR1 şi TVR2.

În urma aceluiaşi concurs de proiecte, echipa de la Kamikaze a fost aleasă să realizeze o emisiune de umor, tot pentru TVR2.

Emisiunea celor de la Kamikaze va fi prezentată de Augustin Julea, cunoscut publicului din show-ul Chestiunea Zilei.

Printre proiectele selectate se numără şi cel al lui Constantin Trofin (prezentator, acum mulţi ani, al Ştirilor de sâmbăta asta - TVR şi al matinalului de la Antena1), care a făcut o propunere de late nighe show pentru TVR1.

În continuare, rezultatele concursului pentru emisiunile din grila de primăvara a posturilor TVR1 şi TVR2.

Proiectele câştigătoare pentru TVR1

  • emisiune album de weekend – Monica Stan
  • emisiune de infotainment –  proiectul A doua şansă, depus de Mihaela Căciuleanu
  • emisiune pentru copii - proiectul Televiziunea copiilor, depus de Titus Munteanu
  • late night show – proiectul De noapte bună show (titlu provizoriu), depus de Constantin Trofin
  • emisiunea magazin de informaţii urbane: TVR a decis continuarea discuţiilor cu autorii proiectelor Civika (Mihai Tiţa) şi Vizor Monden
  • sport show – niciun câştigător; au fost depuse 3 proiecte

Proiectele câştigătoare pentru TVR 2

  • emisiunea de educaţie alimentară – nu există câştigător; s-au primit 13 proiecte
  • emisiunea de autoapărare – proiectul depus de Sorin Lupaşcu
  • emisiunea de promovare a turismului intern – au fost desemnate câştigătoare proiectele România prin ochii unor străini (depus de firma HazArt - Claudia Cacoveanu) şi România călare (depus de Dana Curean ).
  • emisiunea despre sporturi extreme – proiectul HYPED, depus de Bogdan Rusu.
  • emisiunea despre vinuri – proiectul Vin de vară (titlul provizoriu), depus de INDIE STUDIO (proiectul beneficiază de sponsorizare integrală)
  • emisiunea de casă şi grădină / hobby-uri - au fost selectate pentru discuţii proiectele Descurcă-te singur ( depus de Roberto Constantinescu) şi Hobby magazin ( depus de Mirela Gruiţă)
  • emisiunea despre aviaţie – proiectul Aeroshow, depus de Carter Film (programul este sponsorizat în totalitate)
  • emisiunea de umor / parodie – au fost desemnate câştigătoare două proiecte, unul depus de Kamikaze şi altul depus de Radu şi Cristina DănilăPoliţia lingvistică.
  • emisiunea despre lux: TVR va purta discuţii pentru departajare cu reprezentanţii Media Dog Patrol SRL şi cu cei ai Best Magazin.
  • emisiunea pentru adolescenţi – proiectul Jurnalul meu video, depus de Media Factory.
  • magazin de cultură urbană – proiectul depus de Mihai Dobrovolschi.
  • emisiunea de quiz  – nu există niciun câştigător

Televiziunea Română a primit, în total, 130 de propuneri de proiecte, dintre care 40 au fost pentru TVR1 (29 interne şi 11 externe) şi 90 pentru TVR2 (41 interne şi 40 externe). Selecţia proiectelor a fost facută de Colegiul Editorial al TVR, iar negocierile cu câştigătorii vor începe luni. Definitivarea proiectelor se va face până la jumătatea lunii martie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Măi Marilena!
    In sfarsit. Dupa ce te-am "facut", in mai multe randuri, in toate felurile (chiar daca nu aveam , logic, acest drept), iata ca reactionezi.
    1.Comentariul tau (acesta ultimul) nu l-ai plasat sau asezat la locul potrivit. Chiar nu stii cum se dialogheaza pe forum?
    2. Eu chiar ma bucur cand cineva ma intreaba de ... sanatate. Dar una-i sanatatea fizica si alta-i sanatatea ... cealalta!
    3. Aflu cu aceasta ocazie ca te semnezi incorect. Folosesti doua prenume feminine si de fapt tu esti "mascul". O feminina, oricat de dura ar fi, n-ar putea folosi
    expresia "spanzurat de penis".
    4. Cat despre "parul cret, mediocritate, audiente, s. a.", nici n-are rost sa mai vorbesc cu un hermafrodit!
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Horea te-a intrebat cineva de sanatate? Uita-te pe audiente si vei afla unde se afla Antena 3 si unde TVR2, vezi-ti de treaba si inoata in propria-ti mediocritate portocalie. Prostia la tine face parul cret, meriti pedeapsa aplicata templierilor in inchisorile lui Filip cel FRUMOS, adica spanzurat de penis.
  • Horea Horea
    @ Marilena liniuţă Camelia
    "Oricum" audienta ta este de mult "inecată".
    Oare de ce nu-ti dai seama ca esti tare pro...ă?
  • Filme Gratis Filme Gratis
    o sprijin pe maria, TVR-ul este o televiziune publica si este obligata prin lege sa externalizeze productii.
    TVR-ul ar face bine daca s-ar lupta pt a difuza Liga Campionilor...si-ar mai reveni putin cu audienta
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Oricum TVR2 are o audienta mult prea mica, nici cu Moise Guran in echipa nu iese din mediocritate, pacat de Moise era cineva la ANTENA3 ACUM ESTE SI EL O PIATRA DE MOARA LEGATA DE AUDIENTA tvr2 care se ineaca sub privirile noastre. Pt jurnalisti daca vreti sa plecati de la o televiziune pt alta asigurati-va ca este PRO-tv-ul, altfel va inecati.
  • Horea Horea
    Observ, dar fara surprindere (m-am obisnuit deja),ca la comentariul meu de mai sus domina voturile NEGATIVE.
    Si totusi, nici un votant de acest tip nu ma contrazice in scris sau nu vine cu "adevaratele" argumente sau situatii reale.
    Nu degeaba am pomenit (in celalalt comentariu) de activitatile SUBTERANE. Unora dintre noi tare le mai convine sa se "delecteze" prin asemene unghere , in aparenta, intunecoase!
  • Horea Horea
    "Loredana
    Si totusi Loredana: eu nu ma multumesc cu ... "cred ca e vorba de legea de functionare a televiziunii". Voiam doar sa dau un click si s-o citesc.
    De fapt tie iti MULTUMESC pentru receptivitate. Cea care se semneaza mai sus cu "maria" trebuia sa intervina. Dar ea si-a depus "oul"(parerea) in "nisipul calduţ" al forumului si n-o mai intereseaza daca va iesi, sau nu , ceva din el.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Maria, poate nu am accentuat eu bine pe faptul ca tvr are 3.400 de angajati, desi incepind cu asta credeam ca sare in ochi. Asadar, nu externalizarea o condamnam, ma rog, o acuzam, o incriminam eu, ci faptul ca exista 3.400 de angajati care se ocupa cu externalizarea emisiunilor. Despre aceasta este vorba, de fapt, ca 3.400 de oameni, cit toate televiziunile din romania la un loc, asista la treaba facuta, in liniile de forta, de altii! Nemaivorbind de faptul ca din toate televiziunile au plecat lefurile grase, doar tvr a angajat lefuri grase! Este ca si cum la fotbal ai angaja toti jucatorii cu salarii de la 300.000 euro in sus, dar ai sta tot pe locul 7-8 in clasament! Sper ca acum sa fiu mai clar...
  • loredana loredana
    @horea. cred ca e vorba chiar de legea de functionare a televiziunii
  • Horea Horea
    @ "maria"
    1. Trimite-ne (ma refer si la Liviu Iordache de mai sus, caruia eu ii dau DREPTATE!)la legea cu ... "sa externalizeze productii". Pana atunci NU te cred!
    2. Da, cu pompatul banilor catre falsi independenti externi, ai dreptate. E multa activitate"subterana" in acest TVR.
    3.In afara de "eternii", pomeniti de tine, sunt foarte multi alti tineri (pe care nu-i vedem , nu-i auzim, nu ni se da ocazia sa-i stim) care desi inainteaza proiecte cu tematica actuala nu castiga. Asa-i in Romania de azi, indiferent ca-i institutie de stat sau privata.

    P.S. Nici nu stiu ce vot sa-ti dau:pozitiv sau negativ? ca pe alocuri ai dreptate in cele expuse. Totusi, unul pozitiv!
  • Mihai Stefano Mihai Stefano
    Da, e normal, pentru ca ca e tot TVR.
  • maria maria
    Pt. Liviu Iordache. Esti in mare eroare. Televiziunea publica nu numai ca ar trebui, dar este si obligata prin lege sa externalizeze productii (nu stiu cat la suta). Asa se intampla la toate posturile publice europene tocmai pentru ca un post platit din banii contribuabilului sa nu ajung un monopol al unei gasti din interiorul televiziunii. Posturile publice au obligatia sa sustina si sa finanteze productia independenta si creativitatea. La noi oricum nu se respecta procentul, iar prevederea este folosita pentru a pompa bani unor case asa-zis independente apartinand unor fosti tvr-isti. Poate acum sa se mai schimbe ceva, dar am rezerve. Dar se pare ca tu vrei emisiuni facute tot de eternii Marina Almasan, Burtea, Marciuc...
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    La 3.400 de angajati, cu lefuri, sporuri, netaiate neam, TVR externalizeaza emisiuni!!! Incredibil! Dar ceea ce este cu totul nemaipomenit este ca in timpul unui serial de succes (singurul lucru cu care TVR1 se afla pe primul loc) se insereaza de vreo 3-4 ori un anunt: ACUM, pe TVR 2 emisiunea...."! Ati mai pomenit ca o televiziune sa-si alunge telespectatorii pe alt canal? Iar emisiunea respectiva este, de asemenea, externalizata, facuta de altcineva decit un angajat, unul din cei peste 3.000 ai TVR!

Trimite un comentariu

sus