Skip to main content

Moise Guran şi Ora de business, pe TVR 1?

 

Ora de business, emisiunea prezentată de Moise Guran pe TVR 2, ar putea fi difuzată pe principalul canal al televiziunii publice.

Publicitate

Oficialii TVR analizează varianta mutării programului pe TVR 1, a declarat pentru paginademedia.ro Anca Gheorghe, Director de marketing şi vânzări al TVR.

În următoarea perioadă, contractul dintre TVR şi Biziday Consulting urmează să fie renegociat.

Anca Gheorghe, pentru paginademedia.ro:

“Se rediscută termeniii legaţi de perioada contractului, staţie şi oră de difuzare.”

Analizăm posibilitatea ca emisiunea să treacă de pe TVR 2 pe TVR 1”, a mai spus Anca Gheorghe.

“Ora de business este un produs cerut de clienţii de publicitate şi de sponsori”.

Contactat de paginademedia.ro, Moise Guran a declarat doar că negocierile se referă la durata contractului între TVR şi Biziday.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • codru codru
    Si apropos, pe Badea nu il poate imita nimeni, e prea "dump" ca sa poata fi copiat.
  • codru codru
    Am vazut ca au ramas antenistii cu o gramada de emisiuni economice. Singura lor problema e ca seamana leit cu alea de pe OTV.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Google e prietenul tău, Mădălina, nu-ţi fie teamă de el!
    Pe scurt: comentariile tale sunt considerate proaste sau nefolositoare de către utilizatori. Ei le votează cu "degetul în jos", în loc de "degetul în sus". După un anumit punctaj, pluginul de Wordpress îţi ascunde comentariul. Aşa e în democraţie.
    Concluzia: scrie comentarii utile, corecte gramatical, eventual dă-ţi numele real şi un site sau un blog unde putem să te citim în toată splendoarea.
  • madalina madalina
    Admin sau Obae, nu stiu cine raspunde de site-as vrea sa ma lamuriti, daca se poate pe mail-ul meu pe care il aveti, de ce comentariul meueste"ascuns din cauza punctajului negativ",cine stabileste acest punctaj? Cred ca n-am scris nici vulgar,nici acuzator,nu am criticat pe nimeni, am spus ca-l admir pe Moise si emi8siunea lui! Daca pe mine ma "depunctati", va felicit ca-ipublicati pe @petrisor !
    Sper sa primesc lamuriri, altfel nu mai intru pe pagina voastra, si am sa recomand acelasi lucru cunoscutilor! Sinteti chiar mai rai decat Admin-A.Nastase sau Admin-C.Antonescu!
    Ma simt profund jignita de atitudinea voastra !
  • Grila Grila
    Nu au ce le trebuie in zona bazinului ca sa faca schimbari radicale. Nu au nici o ratiune in spatele grilelor, le scade audienta pe toate categoriile de programe.
  • cineva cineva
    Sunt si eu curios... acest petrisor de unde se pricepe el la toate? din cate vad eu, e mai intotdeauna pe langa subiect si in plus nu face decat sa arunce niste vorbe fara nici un sens...
  • bch bch
    TVR 2 poate fi un post de teste. Daca o emisiune face rating sau e considerata a fi de calitate, mi se pare normal sa fie mutata pe TVR 1, postul principal. TVR-ul are, intr-adevar multe canale, dar trebuie justificata, probabil, cheltuirea unor fonduri. M-as bucura daca as vedea atatea pareri negative si impotriva emisiunilor de genul "Acces direct" si altele. Insa nu dam in "tatici", nu? :)
  • dani dani
    Este singura emisiune interesanta de la tvr. Asa ca nu au decat de castigat daca o muta pe TVR1. In rest, tvr-ul ar putea renunta fara probleme la toate porcariile cu pretentii de emisiuni. Decat sa plateasca o ceata de mediocri, mai bine ar lasa un singur Jurnal seara (ca tre' sa aiba si televiziunea asta un program de stiri) si in rest ar cumpara filme si documentare de 'afara'. Ar fi mult mai ieftin si mai interesant. De altfel, cam asta ar trebui sa fie cam peste tot. Nici la alte posturi tv situatia nu-i mai roza. Nu vezi decat aceleasi stiri de dimineata pana seara, reporteri gafaiti si speriati care turuie niste stiri ce nu intereseaza pe nimeni, doamne agresive si isterizate cu pretentii de moderatoare, domni ridicoli cu pretentii de moderatori, invitati care n-au nimic interesant de spus sau daca au, nu sunt lasati sa spuna pentru ca intervin ciocanitoarele si cam atat. Si, desigur, sa nu le uitam pe divele sau bombele sexy care-si arata buricul sau chilotii la tv.
  • andrei andrei
    Vad f multa lume bucuroasa ca se muta pe TVR 1 ? Cumva nu prindeti TVR 2 ? Nu inteleg logica pt care daca e pe TVR 1 automat va fi mai bine pt privitori. Cred ca emisiunea poate ramane si pe TVR 3 daca e promovata suficient de bine sa starnga audienta . Problema TVR este insa incoerenta in promovarea productiilor proprii sau facute de terti si faptul ca inca accepta ideea ca TVR2 e sora mai saraca in programe si audienta a TVR 1 . Nimeni niciodata nu a reusit sa duca pana la capat o pozitionare clara si neechivoca a canalelor TVR . Sa nu uitam ca TVR HD da de 2 ani in reluare aceleasi lucruri atunci cand nu avem o transmisie sportiva HD .Nici macar productiile proprii TVR nu sint difuzate in HD ( care nu e Hunedoara :-)). Nu mai zic de TVR Info care de 2 ani e vazut ca un canal de umplutura . De programele TVR International se mai aude ceva ? Dupa cum vedeti canale sint suficiente . Toate insa se zbat in zona mediocritatii asteptand cate un campionat monsial sau o olimpiada pt a mai iesi in fata .Revenind : trecerea lui Guran pe TVR 1 cred ca va fi doar in avantajul lui . Va putea cere mai multi bani de la TVR spunand ca e pe principalul canal. Evident nu va intreba nimeni de audienta si nici nu isi va asuma cineva un minim de rating :-)
  • marius marius
    nu se lasa indoctrinat de clica marelui clar vazator si om de stat de la cotroceni
  • Petrisor Petrisor
    @"Moise Guran": Pai n-ai ce sa faci, la TVR trebuie sa te supui, nu e ca-n alta parte, cand Rodica Culcer iti spune unde sa te asezi asa trebuie sa faci, nu mai comentezi. Este?
  • Moise Guran Moise Guran
    auzi domnu Obae, da' daca tot l-ai sunat pe guran, de ce nu l-ai intrebat si pe el daca vrea pe tvr1. ai presupus automat ca n-are cum sa nu vrea, este?
  • ThinkAgainRo ThinkAgainRo
    Audienta va migra catre TVR sau OTV si chiar la SPICEtv odata cu moise guran pe care cred ca il indragim si il apreciem cu totii!
  • Petrisor Petrisor
    @All: da, TVR-ul nu mai este ce-a fost odata, acest canal media nu face altceva decat sa slujeasca politica PD-L. Inclusiv Moise Guran. N-o mai dati cu "au avut loc schimbari in bine". Cu cine, cu Rodica Culcer care nu face altceva decat sa-l sarute pasional pe Traian Basescu? Voi ati vazut Jurnalul TVR? E groaznic, e mai ceva decat B 1 TV.
  • Marius Marius
    Felicitari, ar fi o idee sa se mareasca si durata emisiunii, sa tina macar 2 ore.

Trimite un comentariu

sus