Skip to main content

Sorin Dănilescu, directorul companiei Intact Interactive, s-a sinucis în această dimineață

 

Informație șocantă: Sorin Dănilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, s-a sinucis în această dimineață. El s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Publicitate

Dănilescu lasă în urmă o fetiță de șapte ani.

La ora 5.00 dimineața, serviciul de urgență 112 a primit un apel chiar de la soția lui Dănilescu. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic.

Sorin Dănilescu preluase, de la 1 ianuarie, managementul companiei Intact Interactive, înlocuindu-l pe Augustin Roman, care a redevenit director de dezvoltare la toate site-urile de sub umbrela GSP. Anterior, în ultimele șase luni ale lui 2010, Sorin Dănilescu a fost consilierul de internet al lui Codruț Sereș (șeful Intact Media Group).

Sursa foto: Refresh.ro

"Suntem profund îndurerați de vestea tragică a dispariției colegului nostru Sorin Dănilescu", spun oficialii Intact. "Îi suntem alături familiei în aceste momente de suferință. Dorim să facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata această situație cu toată grija și decența, cu atât mai mult cu cât tragedia familiei implică un copil aflat abia la începutul vieții."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu