Skip to main content

Intact închide revista Good Homes

 

Media Sport Group, parte a grupului Intact, a închis revista Good Homes.

Publicitate

Ultimul număr al publicației este cel din februarie. Echipa de cinci oameni, care lucra la revistă, a fost restructurată.

Explicația acestei decizii ține de costuri și de specificul revistei”, au declarat pentru paginademedia.ro oficiali ai Media Sport Group. “Domeniul deco a fost puternic afectat de criză. Este o decizie de business.

Revista Good Homes a apărut în ianuarie 2007. În 2009, BBC, care deținea licența, a renunțat la tiltu, care a fost preluat de Kelsey Publishing. Intact a continuat publicarea titlului în România.

Media Sport Group mai deține revistele Top Gear și Good Food, ambele sub licență BBC.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Media Sport Group intenționează să lanseze, în această primăvară, ediția în limba română a publicației BBC Knowledge.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Si dupa ce ca nu au dat preaviz, nici salariile nu au catadicsit sa le dea integral, pe luna februarie. Asa ne-am trezit pe 15 martie, cand ne-am dus sa ne luam banii pe februarie ca de fapt, banii sunt doar pentru doua saptamani din februarie. Din pacate nu putem face nimic deoarece contractele de munca tocmai expirase cu o saptamana inainte de inchiderea revistei. Tipic trustului si managerlor de proasta calitate...

Trimite un comentariu