Skip to main content

Alina Stancu, "nepotrivire de caracter" cu noua conducere B1

 

Alina Stancu, moderatoarea emisiunii Evenimentele zilei, părăseşte postul B1 TV din cauza unei "nepotriviri de caracter cu noua conducere a postului", după cum ea însăşi scrie într-un mesaj adresat colegilor ei.

Publicitate

Mesajul Alinei Stancu seamnă foarte mult cu cel al lui Oreste Teodorescu, care săptămâna trecută anunţa pe Facebook că se desparte de B1 TV din motive de “incompatibilitate cu viziunea şi procedurile noului management”.

În continuare,  mesajul integral trimis de Alina Stancu colegilor ei de la B1 TV.

"Dragii mei colegi/prieteni,

Colaborarea mea cu B1 a luat sfîrşit. Pe scurt: “nepotrivire de caracter” cu noua conducere a postului.

Îi mulţumesc lui Bobby Păunescu pentru cei 7 ani minunaţi şi mai ales pentru relaţia de încredere şi prietenie, mulţumesc celor cu care am colaborat pentru experienţa câştigată împreună şi vă mulţumesc vouă, celor mulţi sau puţini- dar fideli, care m-aţi urmărit şi mi-aţi fost aproape."

Sorin Oancea a preluat, la sfârşitul anului trecut, 50% din acţiunile postului B1 TV. La conducerea ştirilor a fost adusă Aura Ţiţirigă. Postul urmează să fie relansat în următoarele săptămâni.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina
    Statul de drept

    Daca acum cativa ani, punerea semnului de egalitate intre "Democratie" si "Statul de Drept" parea ceva firesc, asta si din cauza necunoasterii si memoriei scurte a politicii europene, acum diseminarea notiunilor respective trebuie facuta cu necesitate.
    Stat de drept au avut pretentia ca edifica si Franco, si Mussolini si Hitler. Mai mult chiar, "Stat de drept" ascuns in spatele "Democratiei" a incercat sa construiasca si penibilul Berlusconi in Italia sau Victor Orban in Ungaria. In Italia se pare ca lucrurile s-au linistit deoarece statul lor de drept imbracase prea fatis aspectul de "STAT DE DREPT MAFIOT"; in Ungaria, mai vedem cum se descurca urmasii lui Horty.
    Credeti ca Merkel, Barroso, Reding si compania au fost indulgenti cu fostul presedinte francez (evreu-ungur de cetatenie franceza) Sarcozy, cu Berlusconi, cu Orban sau cu Basescu, pe degeaba?
    Merkel, cea cu nostalgii anterioare comunismului est-german, are tot interesul ca in cat mai multe dintre statele (de fapt, celebrele regionalizari dezirabile – Ardeal, Moldova, Cosovo, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Bosnia, Croatia, chiar si Slovacia despartita de Cehia) europene sa ia nastere “statul de drept mafiot” pentru a-i fi mai usor sa edifice “Al Patrulea (sau al nu stiu catelea) Reich”.
    Pozitia USL a aparut tocmai la timp pentru a se impotrivi Statului de Drept Mafiot edificat de Basescu, dar cum noi nu suntem Italia care l-a anihilat pe Berlusconi, reprezentantii PPE au reactionat violent cand le-a fost desvaluita, chiar cu menajament, tendinta imperialista si nedemocratica. Credeti ca acea vizita paradoxala la Basescu a doamnei lituanience (Dalia) Grybauskaite a fost chiar asa de “florala”? Nu, acea doamna este si ea urmasa marelui Ulmanis!
    Este de sperat ca exemplul romanesc dat de USL sa fie urmat si de alte state si statulete europene si sa contribuie la erodarea politicii anacronice a Merkel-ei.
    Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina
  • Mira Mira
    Alina Stancu nu are talent de moderatoare. Trebuie sa se apuce de alta meserie.
  • Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina
    Alina, daca la B1 se spune ca plangeai dupa Chioru, la TVR ce vei face. Aici trenuie sa te jelesti, altfel nu merge cu baba aia care desi la pensie, nu se lasa.
  • Irina Irina
    E jale la B1 TV. Se incepe treba cu frica si cu o gasca de interese. Grila arata bine numai pe hartie, in realitate oamnenii sunt dezamagiti.
  • tonomatul boc tonomatul boc
    Nici o paguba pt. B1 . Oricum tipa era fanatika cu basel. Sa duca invartindu-se.
  • Marilena Marilena
    Alina Stancu era si este doar frumoasa, calitate de moderator nu avea, fiind angajata politic. Perioada scurta cat a lucrat la B1 tv s-a remarcat printr-un rating tot mai slab, ori B1 tv vrea sa aiba si profit dupa ce Boby Paunescu l-a dus la zero profit, era pe locul 15 in topul audientelor, de remarcat ca erau vajnici aperatori ai lui Base, probabil noua echipa o va face mai profesionist, nu ajunge doar sa plangi aparandu-l pe Base, miorlaiala nu ridica ratingul, or fetita aia frumoasa doar asta stia sa faca, probabil va merge la TVR madam Dila, alta nulitate acolo se lalaie.
  • People People
    Alina Stancu are personalitate si asta se repercuteaza undeva.Cred ca pleaca de scarba pentru ca deja se fac parteneriate si grupuri de interes in B1.Daca ajung oamenii cu pregatire sa plece lasand in urma afoni sau neaveniti, este pur si simplu dorinta conducerii.Oricat de surprinsa sunt, nu pot crede o singura chestie citita aici si in alta zi, anume ca cea care prezinta cu A.Badin o emisiune are decat liceul ca studii finalizate.E groaznic daca Oancea ne baga oameni fara pregatire pe sticla, numai pentru ca are pe"vino incoace"sau ca are nu stiu ce prieteni comuni.Eu imi amintesc ca acum cateva zile cand s-a vehiculat iar numele ei, am verificat pe site-ul B1 (cel vechi) si declara ca a terminat FJSC in 2004.A mintit cu buna stiinta? Poate ne spune si noua,astora care ar trebui sa ne uitam in gura ei(dar nu o sa o facem desigur)care a fost scopul minciunii si cum are de gand sa repare asta.Titiriga parca era si ea pe acolo ceva, sau este decat asa cu numele.Sau poate compatibilitatea personalitatilor nu se"pupa"deloc cu a ei.
  • Da Ponte Ana-Maria Da Ponte Ana-Maria
    Cum se poate sa plece asa? Ce se intampla la B1?Aveam impresia ca noua conducere este in tema cu ce trebuie si ce nu trebuie sa faca.Am o mare parere de rau sincer.Cu siguranta o vom vedea pe la vreo televiziune la stiri, caci are toate"accesoriile". Pacat!
  • Bestiuta Bestiuta
    Oancea, in speta noua conducere, are compatibilitati cu prezentatori fara scoala cum este Carla. Asa ceva o sa intre pe post ca sa ne spuna noua cum sta treaba in tara si noi ar trebui sa o credem pe cuvant.Nu ma reprezinta desigur dar spuneam asa ca sa se inteleaga cum cei cu pregatire limitata,liceu in cazul doamnei Giaca au acces la ecran intr-un post tv demn de cartea recordurilor prin aceasta miscare. Aferim televiziune, aferim conducere!
  • monel monel
    una dintre cele mai frumoase prezente ! sper sa o urmaresc la o alta televiziune !
  • florin florin
    Se cam lasa asteptata relansarea asta. Si la 10 TV la fel. S-a zis ca in decembrie-ianuarie vor fi programe de sarbatori, urmand ca in februarie sa se lanseze grila postului, iar in fiecare luna, pe data de 10, sa fie prezentata cate o vedeta.
  • profesor profesor
    Sper s-o pot revedea la alta televiziune. Mie-mi placea f mult, este o persoana f echilibrata.
  • mihai mihai
    Poate se si lasa cu ocazia asta. Nu e nimic personal, dar succes in alt domeniu.

Trimite un comentariu

sus