Skip to main content

Emisiunea lui Carmen Avram, lider de audienţă la ediţia pilot

 

Emisiunea "În premieră", realizată de Carmen Avram, a scos audienţe bune la episodul pilot, difuzat pe Antena 3 la 1 martie.

Publicitate

Ratingul obţinut de program - 575.000 de telespectatori media în mediul urban, a plasat Antena 3 pe primul loc în clasamentul de audienţă de pe intervalul orar de difuzare.

  • La nivelul targetului all urban, emisiunea În premieră a obţinut în minutul 22:07 un vârf de audienţă de 6.6 puncte de rating (754.000 telespectatori) şi o cotă de piaţă de 14.4%.
  • Clasamentul posturilor TV în intervalul emisiunii În premieră (21.59-23.14), în mediul urban:

1. Antena 3: 575.000 de telespectatori (5 rating)

2. Antena 1: 558.000 (4,9)

3. Pro TV: 514.000 (4,5)

4. Kanal D: 318.000 (2,8)

5. Prima TV: 267.000 (2,3)

6. Realitatea TV: 247.000 (2,1)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marilena Marilena
    Nu fiti carcotas emisiunea a fost foarte bine facuta, este un bun profesionist, ca vreti, ca nu vreti Antena3 este un post care se ia la tranta cu grei gen PRO-tv, unele emisiuni ale lor sunt foarte bune. Ce poti vedea la TVR? pe mediocra doamna Culceru?
  • a lu ciobanu a lu ciobanu
    Jos palaria! O emisiune de mare clasa. Demult, demult n-am mai vazut o astfel de emisiune. Felicitari realizatorilor, sunt adevarati profesionisti.
  • andrei andrei
    corect grasutu. in plus kali a zis-o bine. va deranja la un moment dat emisiunea si voiculescu-felix o va rade la fel cum rade udmrul orice padure de prin harghita si covasna. carmen mai fata mai bine te duceai la tvr sau la b1, cu antena ai cam gresit-o
  • grasutu enigmatic grasutu enigmatic
    Gadea are talentu de a promova orice ca pe ceva unic, nemaivazut, nemaiintalnit...Iti face o prezentare de zici ca transmite live Badea de pe SSI sau face spacewalk pe giagiki. Emisiuni d-astea a facut si PROTV-ul si nu de ieri, iar ca sa te lauzi ca ai facut rating la prima emisiune dupa ce starnesti curiozitatea...e destul de penibil. Vedem dupa 10 editii ce rating are si vorbim.
  • toorot toorot
    cum sa nu scota ceva bun din acea emisinue doare pro-ul are oameni f buni si carmen avram si cativa cu care a plecat la ant3 iese ceva bun din ce va face
  • kali kali
    Oare va rezista emisiunea la postul lui Voiculescu? S-au mai incercat emisiuni de acest gen la Antena 3, dar nu au tinut mult. Au fost aruncate la ore proaste, unde nu aveau cum sa faca audienta, iar apoi au fost scoase de pe post. Ramane de vazut ce se va alege...
  • Silvia Lungu Silvia Lungu
    Eu ii doresc mult succes pt ca e un jurnalist remarcabil care spre deosebire de Gadea si Romascan stapaneste limba romana.Macar pentru asta si sper ca in viitorul apropiat sa-i detroneze .Sansele sunt optime

Trimite un comentariu

sus