Skip to main content

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile

 

B1 TV se relansează la câteva luni după ce Sorin Oancea (ex Antena 3) a preluat jumătate din postul de televiziune.

Publicitate

Joi seara, noul B1 TV se deschide cu principalul jurnal de ştiri al postului, prezentat de Sanda Nicola.

Ce emisiuni sunt programate în prima zi, pe 17 martie, în continuare:

După Ştirile B1 prezentate de Sanda Nicola, programul continuă cu talkshow-ul realizat de Robert Turcescu, cu Ion Cristoiu în platou. Tot în prima zi în noua formulă, B1 TV a programat meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna anului trecut. Gala de box va fi comentată de Mihai Craiu şi Mihai Leu.

De altfel, B1 TV va trasmite în direct, câteva zile mai târziu, meciul de box pe care Lucian Bute îl va disputa la Montreal împotriva lui Brian Magee.

Sfârşitul de săptămână va aduce alte două noi emisiuni în grila postului B1 TV. Vineri seara, va fi difuzat programul "Nemuritorii", dedicat marilor actori români. Sâmbătă seara, la două săptămâni faţă de data anunţată iniţial, artistul Mihai Mărgineanu debutează ca gazdă a show-ului Bazar Bizar.

Alte producţii vor intra pe post săptămâna viitoare. Printre acestea, emisiunea tabloidă Cancan TV, care va fi prezentată de Adrian Artene, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. Luni este planificat şi noul matinal, cu Ioana Molla, Cătălin Petre şi Cătălin Oprişan (aşa cum paginademedia.ro a scris aici).

În noua formulă de la B1 TV este inclus şi un late-night show, care îi va avea ca gazde pe jurnaliştii Radu Banciu şi Radu Naum. Mihai Jurcă (ex Antena 3) va prezenta un program dimineaţa, între orele 10.00 şi 12.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion flueras ion flueras
    Sanda, niste oameni care au scapt cu viata in 21/22 Dec 89 iti aduce cele mai calde urari pt 1 si 8 Martie.NU NE UITA!
  • patru daniel patru daniel
    vai de capul si de comentariul tau...se vede de la o posta ca esti ala care comenteaza despre carla orice-ar fi peste tot pe unde e vorba despre b1 sau nu...du-te si te c... si nu ne mai crede prosti cu intrebarile tale gen: ce e cu b1? , ce e cu profesionistii, colegii, telespectatorii
  • tudor tudor
    B1 probabil sa concureze cu 10tv in acest moment ca alte sanse nu are.
  • Suzana Suzana
    suzy patru, intai si intai nu stiu ce este inav.de grivco am auzit la televizor, la fel ca si de domnul oancea.ce este cu florile de acolo ca, spre dezamagirea ta, nu stiu despre ce este vorba zau asa.ce legatura exista intre flori si grivco?esti incoerent(a)si probabil ca dupa suzy ti-ai pus nota de la comunicare, caci tare stai prost cu ea, nu inteleg nimic.inav, grivco,flori udate.....................ce-o fi asta?
  • Roro Roro
    Nu are de unde.
  • Raluca Raluca
    Draga Daniela si draga Sorin, daca astea or fi numele...Daca tot aveti un loc acolo, nu mai bateti campii cu gratie sau fara. Criticati in cadrul institutiei care va da leafa, nu in afara, unde toti pot fi viteji... Cine va da dreptul sa insirati pe net niste nume de oameni care lucreaza acolo, iar voi sa fiti un anomimi viteaji? Sau va luati banii ca sa improscati cu noroi, facand nimic? Nu-i mai plangeti de grija operatorului Marian Stanciu. Faptul ca aveti timp sa postati pe net aiureli dovedeste ca noul management este mult prea indulgent... Si, daca nu va place, sunt convinsa ca nu va tine nimeni cu forta acolo... Zboara puiule, zboara unde se face televiziune cum stiti voi...
    Raluca, fost angajat B1 tv
  • adryan adryan
    Salutare !
    deci parerea mea :
    ma asteptam la ceva mai bun din partea reveniri b1tv in televiziune , vedete bune dar nu le vad sa faca reclama si redactia de stiri cred ca e facuta din 3 persoane , ca acceeasi oameni fac stirile ...
  • Hoop paaa! Hoop paaa!
    ACTUAL B1 cica! Nu am vazut in viata mea asemenea lipsa de personalitate profesionala, va rog sa ma credeti! Am asteptat cu mare interes reaparitia lui Andrei Badin pe ecran desi aveam o banuiala regresiv-distructiva cand am citit cu cine va prezenta emisiunea insa nu am banuit ca va fi depasit in tandem cu colaboratoarea lui si ca emisia va fi un dezastru.Habar nu aveam ca piua'ntaia o are neica nimeni Carla G si ca Badin este ajutorul ei, caci sincer nu ma uitam deloc, nu-mi pierdeam timpul cu prostii de genul acesta.Ea avand mana libera s-a pierdut imediat ce a inceput emisiunea, a scos 2-3 vorbe anoste de intro si a decedat subit spre multumirea invitatilor care au inceput sa se impinga in garduri unul pe celalalt sub atenta observatie a lunii de pe cer(ca doar ea e vinovata nu?)Nu cred ca Andrei Badin se poate multumi cu asocierea asta obscura cu doamna Carla Giaca aparuta din stele,lipsita de profesionalism, deontologie profi, stabilitate profi si nu in ultimul rand de suflul necesar mentinerii unui echilibru profesional in emisie.Ce se intampla, unde incepe si unde se va termina B1? Ce se intampla acolo totusi, non profesionistii conduc ostilitatile mai nou?
  • a lu ciobanu a lu ciobanu
    Eu mai astept ceva mai bun. Succes B1 tv!
  • argus2011 argus2011
    Anost si luuuung Jurnalul de la ora 12, prezentat de Adrian Bucur. Cu exceptia a 2-3 live-uri( A REVENIT ILINCA TEODORIU,felicitari!), nu a avut nimic insolit fata de Jurnalul de aseara sau de Matinal.
    Titiriga & Oancea si-au propus sa "inghete" interesul telespectatorilor din start: au optat pentru jurnale lungi cu materiale putine.Numai redactor sau reporter la B1Tv sa nu fi!
    Stirea despre metodele de infrumusetare ale doamnelor a avut nenumarate secunde burtiera de la "Victime comemorate".No comment!
    Prezentatoarea de la METEO-plictisitoare!
  • Andra Andra
    O surpriza foarte neplacuta. M-am simtit ca la jurnalele TVR de la inceputul anilor 90. Absolut jenanta prestatia intregii echipe. Oameni buni care au fost trasi pe linie moarta multa vreme si nu mai au exercitiul directului si care au prestat lamentabil, filmari de cameramani de nunta, montaje execrabile, stiri penibile facute la marea repezeala (macar pt primul jurnal puteati pregati ceva premium!!), sanda (pe care o admir ca si corespondent) era pierduta intr-un studio demodat, imbracata cu un sacou tern, mai mare cu cel putin 2 numere), baiatu ala din metrou vai de mama lui (sa nu-l mai scoateti din sediu, pls), stirile editate probabil de studenti la jurnalistica in anul 1.
    ...pe scurt JENANT, asa a fost primul vostru jurnal in straie noi. O intoarcere in timp care mi-a lasat un gust amar pentru ca altele imi erau asteptarile...ideea e sa nu aveti pretentii mai mari decat o televiziune locala de Botosani pt ca deocamdata ati dovedit ca N-AVETI CU CE. Sorry , dar asta e adevarul.
  • Ovidiu Ovidiu
    SUCCES B1TV!
    SPER SA NU O LUATI PE URMELE ANTENELOR...
  • niste baieti niste baieti
    Mi-a parut rau de Sanda, care a citit si in deschiderea jurnalului- cand prezenta principalele stiri si in stirea propriu-zisa, ca una dintre cele 3 adolescente accidentate la Pechea s-a aruncat peste pod. In urma impactului a fost aruncata peste pod! E o mare diferenta! Sacoul Sandei era cu 2 numere mai mare, nu era coafata (mult mai bine arata in promo-ul emisiunii care va fi duminica) si, in ansamblu, jurnalul a fost extrem de plictisitor. Lipsit de dinamism, cu tot cu materialele facute de prezentatori (proasta idee). Nelu Barbu pe sport nu e credibil. Pe meteo era ok, pe sport n-o sa reziste decat daca e mentinut de sefi. Faptul ca meteo a fost din strada, indica foarte clar ca nu era gata studioul, sistemul, harta... Lipsa totala de profesionalism! Plus ca sunt pasibili de amenda CNA, pentru ca nu a aparut nici mcar o data in timpul jurnalului de aseara mentiunea "direct".
    In aceasta dimineata surpriza a fost si mai neplacuta. Ioana Molla a fost constant prinsa pe picior gresit, iar fata aia de la sport este oribila. No offence, dar dintii aia sunt cat toata fatza ei. Plus ca la finalul fiecarei stiri afiseaza zambetul acela tamp... de incheiere. Nu e credibila.
    Voi ramane la vechea oferta de stiri.
  • argus2011 argus2011
    Dang: nu e vorba decat despre asteptarea dintre ultimul jurnal B1(noiembrie 2010) si primul jurnal al echipei B1TV, marca Oancea & Titiriga.Daca cea din urma nu popula redactia de stiri cu 3/4 din personalul Antenelor, exista o sa vezi un jurnal mai bun.
    Ce ai vazut aseara, e un copy paste dupa Stirile de la ora 19.00 de la ProTv, fara dotarile si anvergura MediaPro-ului.
    Era mult mai decent sa existe un Jurnal propriu, dar realizat cu mai mult prodfesionalism.
    Matinalul din dimineata aceasta a fost timorat.Si din nou aceeasi imitatie, dupa Pache Protopescu.
    Pacat ca oamenii, care lucreza acum la B1TV nu si-au putut castiga nici dreptul de a aparea pe genericul de final al emisiunii...
  • dang dang
    doar ofticatzii si invidiosii sau cei care-si dau seama ca au ramas pe dinafara critica atat de vehement un post tv care abia se lanseaza si care doar ce a emis primul jurnal live...

Trimite un comentariu

sus