Skip to main content

VIDEO: O reclamă Publicis, în Luerzer’s. România liberă la AdEvolution. Brandient, cea mai premiată la Rebrand 100

 

O reclamă TV pentru Renault, realizată de Publicis România, a fost inclusă în catalogul Luerzer’s Archive. Vânzările de publicitate online ale României libere au trecut la AdEvolution. Iar Brandient este cea mai premiată companie din Europa de Est din istoria competiției Rebrand 100.

Publicitate

Înainte de alte detalii, reclama Renault făcută de români:

Spotul Renault, semnat de Publicis România

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DocuProrFmo[/youtube]

Câteva detalii:

  • Reclama pentru Renault a fost inclusă la secțiunea TV în celebrul catalog de publicitate Luerzer’s Archive. Spotul a fost realizată de Publicis România, de o echipă care i-a inclus pe Răzvan Căpănescu (director de creație) și Cezar Panait (copywriter).
  • Spotul a fost a câștigat un argint la Epica și a fost exportat în câteva țări din Europa și America de Sud.

Românialiberă.ro, la AdEvolution

  • Publicitatea de pe site-ul Românialiberă.ro va fi administrată de regia AdEvolution, începând din 14 martie. Portofoliul AdEvolution include 120 de site-uri. Cifra de afaceri a grupului AdEvolution a fost, anul trecut, de 2,9 milioane de euro.
  • Pe de altă parte, Medien Holding, grupul din care face parte România liberă, anunță lansarea unei noi divizii, care se va ocupa de organizarea de evenimente de business. Divizia este condusă de Marius Comârniceanu (ex Agora Media și fost Senior Sales Manager în grupul Realitatea Cațavencu).

Brandient, record de premii la Rebrand 100

  • Compania Brandient a fost premiată la Rebrand 100 Global Awards pentru proiectul de rebranding Patria Credit.
  • Brandient, anunță compania, este cea mai premiată firmă din Europa Centrală și de Est la Rebrand 100. În 2009, a primit Best of Award pentru rebrandingul Dedeman, iar în anii precedenți au fost premiate proiectele CEC Bank, Domo, Savana, TVR, Europharm și Smartree.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu