Skip to main content

Pepe și-a bătut nevasta la rating

 

Pepe și Oana Zăvoranu își împart, după divorț, și platourile de televiziune. Ieri, Pepe era în direct pe platoul de la Happy Hour și răspundea întrebărilor lui Cătălin Măruță.

Publicitate

Oana Zăvoranu a ales și ea un (alt) post TV. "Zăvo" a fost invitată la Acces Direct, la Simona Gherghe. Ambii au scos audiențe peste media emisiunilor respective. Happy Hour, de exemplu, a avut cifre apropiate de performanțele Știrilor Pro TV cu Andreea Esca.

Paginademedia.ro vă prezintă cum s-a tranșat bătălia pe audiență:

  • Pepe și-a bătut nevasta "la scor". Media de audiență a emisiunii Happy Hour a fost, ieri, în mediul urban, de 962.000 de telespectatori pe minut. În puncte de rating, înseamnă că emisiunea de pe Pro TV a scos 8,4.
  • Și Zăvoranu a scos audiență bună, dar mult sub Pepe. Emisiunea de pe Antena 1 a fost urmărită de 661.000 de telespectatori în mediul urban, ceea ce înseamnă 5,7 rating.

Foto: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Oana este dusa serios cu pluta, sper ca Pepe sa aiba neuroni si sa nu se mai intoarca, oricum ea este mai batrana cu 8 ani decat el. Mi s-a parut abject ce-a facut PRO-tv si Antena1 in privinta lui Monica Columbeanu, sa-i dai o ora de emisie lui Irinel ca sa-si verse tot veninul impotriva nevestisi, pt ca aceasta incearca sa divorteze de el, mi se pare nedemn pt aceste doua televiziuni, pt ca Simona Gherghel micuta si nesemnificativa ca frumusete, ea parand a fi o frumusete de 40 de ani desi are cu cel putin 10 ani mai putin, nu o suporta, probabil o invidieaza pe Moni, dar Maruta care va fi peste putin timpt tata, ar trebuii sa-i fie frica de Dumnezeu cand loveste intr-o MAMA.
  • Ar fi ffff.bine ca acest zvon sa fi fost doar pentru rating, pentru a testa partial modul de gandire al unor persoane rautacioase iar OANA SI PEPE,sa ramana impreuna asa cum au fost pana acum,plini de viata si bine sudati. Ar fi pacat sa se desparta un cuplu atat de nabadaios si care au stiut sa se iubeasa atat de mult in ciuda rautatilor care le au fost aduse.O. si P.nu face ti pe plac dusmanilor si a celor care se cred ffff. destepti dar din pacare nu realizeaza cat de redusi sunt ei, cei care vb. aproasta.

Trimite un comentariu