Skip to main content

Plecări de la Prima TV: cinci reporteri în ultimele luni. Daniel Cruceru, la Acasă TV

 

Cinci reporteri au plecat de la știrile Prima TV (Focus), în ultimele luni. Ieri, potrivit informațiilor paginademedia.ro, și-a anunțat intenția de a pleca și Claudiu Popa, ofertat de Realitatea TV.

Publicitate

În ultimele luni, alți patru oameni de la știri au părăsit postul de televiziune. Este vorba de Iulian Drăgoi (care s-a dus la Realitatea TV), Laura Vasiliu (care a trecut la B1), Andreea Dumitrache (în Intact, la Antene) și Sergiu Voicu (tot la Antene).

Pe de altă parte, potrivit informațiilor paginademedia.ro, Daniel Cruceru, cel care prezintă Focus Monden, urmează să plece la Acasă TV, pentru a prezenta PoveȘtirile Adevărate.

Contactat de paginademedia.ro, Daniel Cruceru nu a comentat informațiile.

Sursa foto: Prima TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Din pacate fitosii si pilosii au ramas acolo, Ana. Cei care au plecat cu ghreu se pot inscrie in categoria descrisa de tine. :)
  • nu se prea intelege din text cati oameni au plecat. mai intai scrieti ca au plecat 5 reporteri, apoi ca pleaca si claudiu. pe urma scrieti ca alti 4 oameni de tv au plecat.asta inseamna 10 oameni. de fapt au plecat 4 reporteri in ultimele luni (cei numiti in articol)si va pleca si claudiu, probabil. poate ca ar trebui sa invatati putin cum se scrie o stire pentru a se intelege ceva din ea.
  • chiar daca pleaca tot slabi raman. am lucrat la prima si fata de actualul meu job sunt in urma rau. nu mai vorbesc de barfe, scandaluri, figurile lui huidu prin redactie si sediu, ale reporterilor si cameramanilor, nu le ggasesti la tvr cultural, unde muncesc in prezent. in plus la noi se plateste ceva mai bine. din cate stiu au probleme foarte grave si la capitolul corespondenti pe care stiu ca nu-i prea platesc. in constanta, iasi, cluj au pierdut oameni valorosi ptr ca si-au batut joc de ei

Trimite un comentariu