Skip to main content

RCS pregătește intens un post de news. Șef la știri: fostul producător de la Observator

 

Compania RCS&RDS se pregătește intens de lansarea unui post de știri propriu.

Publicitate

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, șeful știrilor la noul canal este Mihai Stegerean, care a plecat de la Antena 1 în urmă cu câteva săptămâni.

Mihai Stegerean a fost producătorul principalului Observator al Antenei 1.

Noul canal este, în prezent, în plină campanie de recrutare. Conform acelorași surse, noul post de știri este un proiect separat de 10 TV, canal generalist condus de Nașul Radu Moraru.

RCS&RDS deține posturile de sport DigiSport și DigiSport+ și canalul generalist 10TV.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nimic comparabil cu B1tv, cumparat de omul lui Voiculescu. Stati sa vedeti Antena B1, si mai discutam dupa meciul lui Bute.
  • la brasov ,ori cum e monopol sant singuri prin cablu rcs rds din pacate, vrem si alte firme de televiziune prin cablu, oare aude cineva ,in rest sa auzim numai de bine
  • @nico... sa nu mai vorbim televiziunea aia de stiri a lui Paunescu care e mereu in reconstructie si da imagini de pe Intercontinental. Cat de jenant.
  • la ce audiente are 10 tv poate sa scoata si 2 posturi de stiri daca fac audienta tot cat 10 tv mai bine ar cumpara OTV ca ar avea impact mai mare inca un post de stiri e sinucidere curata uitativa la n24 unde a ajuns
  • @ Petrisor. Bine punctat. Cam multa zarva si agitatie in curtea RCS. O firma care ar merge bine nu ar clocoti asa in valuri ci le-ar face pe toate cu tact si strategie. Sunt sceptic legat de atat zgomot.
  • RCS detine si 1Music;deci este asteptat ca in urmatoarea perioada sa se scoata CNN,Euronews si BBC asa cum au scos toate posturile de muzica straine (MTV-urile,Viva,etc) cand a aparut 1Music.

Trimite un comentariu