Skip to main content

Românii au talent, record după record: peste 2,4 milioane de persoane rating mediu

 

Românii sunt din ce în ce mai "prinşi" de show-ul Românii au talent. Ediţia de vineri a scos un rating mediu mai mare decât primele două ediţii.

Publicitate

În mediul urban, programul de pe Pro TV a fost urmărit, în medie, de 2,4 milioane de telespectatori, un rating de aproape 21%.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel URBAN:

1. Pro TV: 2.401.000 telespectatori (20,9 rating). Cotă de piaţă: 42,8% (aproape 43% din telespectatorii care se uitau la televizor erau pe Pro TV)
2. Antena 1:  496.000 (4,3). Cotă de piaţă: 8,9%.
3. Kanal D: 236.000 (2,1)
4. TVR 1: 233.000 (2)
5. Prima TV: 215.000 (1,9)

 • Cel mai vizionat minut, după media în mediul urban, a fost 22.14: în acel minut, 3.08 milioane de orăşeni erau pe Pro TV.

La prima ediţie, ratingul mediu al emisiunii, în mediul urban, a fost de 2,05 milioane de telespectatori. La emisiunea numărul doi, media a fost de 2,2 milioane.

Patru milioane de telespectatori medie la nivel naţional

La nivelul întregii ţări, emisiunea Românii au talent a fost urmărită, în medie, de 3.98 milioane de telespectatori. La ora 22.14, în minutul cu cea mai mare audienţă, peste cinci milioane de români se uitau la show.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel NAŢIONAL:

1. Pro TV: 3.985.000 de telespectatori
2. Antena 1: 815.000
3. TVR 1: 594.000
4. Kanal D: 552.000
5. Prima TV: 418.000

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • tu ai idee de diferenta dintre o televiziune de stiri si o televiziune de divertisment? sau daca apar la tv sunt toate la fel...?
 • Vineri seara, pe 11 martie, Romanii au talent va fi la concurenta cu un meci al Stelei. Ramane de vazut daca ProTV isi va pastra ascensiunea.
 • esti chiar haioasa, dar vorbesti aiurea emisiunea lui carmen avram a avut premiera pe 1 martie, duminica trecuta nici nu a fost...
 • Silviu, sambata seara, cateva ore a stat pe banda galbena cu scris negru, in partea de jos a ecranului textul "OTV a fost si aseara lider national de audienta. Va multumim!"
  Vrei sa iti trimit pozele? Te rog ...
 • Eu raman la ideea ca "Romani au talent" este o emisiune mediocra, in ciuda ratingului mare, ma bucur ca turcii se inpun in fata TVR, sincer imi plac filmele horror de pe acest canal(nu toate), serialul "Dragoste si pedeapsa" pt ca surprinde adevarata Turcie, cea a traficantilor de droguri, a obiceiurilor ancestrale, a luptei dintre vechi si nou, acum inteleg de ce Turcia n-a fost primita-n UE. Cat despre ala care spune ca A3 nu s-a vazut vineri, pot sa-i spun ca nici Pro-tv nu s-a vazut duminica trecuta, cand lider de audienta a fost emisiunea lui Carmen Avram
 • Si, cu toate astea, OTV anunta triumfator, ca in respectiva seara a fost "lider national de audienta".
  Dar ... ei au voie sa dezinformeze cum doresc, nu? Doar sunt ... Televiziunea Poporului.
 • Deci ProTv e pe trend ascendent la popularitate si audiente ceea ce inseamna doar bravo ProTv.
 • Aia de la tvr ar trebui sa fie obligati sa invete turceste drept pedeapsa pentru locul ocupat.
 • da, daca nu era pro tv victor ciumacu era lider de piata. de piata rahova
 • pe pagiana "gandul" scria ca minutul de aur avea peste 5 milioane te telespectatori. Oricum mi se pare exagerat de mult.
 • Ups! Antena 3 nu a fost nici macar pe 5? De Realitatea ce sa mai zicem, e pe 8 sau mai jos! E de bine!

Trimite un comentariu

sus