Skip to main content

Şerban Huidu, apariţie meteorică la Cronica Carcotaşilor

 

Şerban Huidu a apărut, aseară, în câteva cadre la Cronica Cârcotaşilor. El a apărut la începutul emisiunii, o dată în timpul ei şi de două ori la sfârşit. Locul lui, la pupitru, alături de Găinuşă, a fost luat de "bebeluşa" Oana Ioniţă.

Publicitate

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=QlY347I4Rv4[/youtube]

Deşi a trecut printr-un accident teribil, Serban Huidu a găsit puterea să facă haz de necaz. În momentul în care a părăsit platoul emisiunii a spus că pleacă în vacanţă, la schi.

"Plec în vacanţă. În plin sezon al emisiunii, eu plec la schi", a spus "cârcotaşul".

Ieri, înainte de emisiune, Şerban Huidu a scris, pe blogul său, că va apărea, alături de Mihai Găinuşă şi de colegii lui, în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", al cărei nou sezon debutează la Prima TV.

Iată celelalte momente în care Huidu a apărut în emisiune:

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=UE6RxZMg8Gs[/youtube]

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=WbfY52COGuA[/youtube]

Într-un post intitulat "În această seară la cronicuţă…", Huidu scrie: "Am regăsit scaunul şi colegii. Am trăit clipe minunate. O să apar alături de Mişu şi Horia Brenciu şi de colegi. Şi nu numai… o să vedeţi. Vă aştept!".

Pe 29 decembrie 2010,  Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • handi handi
    E varza saracu'
  • scorpyo scorpyo
    parca e retard mintal saracu... are o privire pierduta..se vede ca nu ii mai functioneaza creierul normal..eu cred ca Gainusa scrie pe blogul lui ...si face toata treaba... il acopera,el nu mai e in stare :((
  • Tataee Tataee
    Zoltane, prost mai esti. la noi nu se accidenteaza nimeni pe partii? asta e una. a doua: daca ar fi conditii aici la fel ca in occident, lumea nu s-ar duce acolo. a treia: cine face un lucru inteligent la televiziunile din romania?
  • Zoltan Zoltan
    Ceea ce a facut gresit, pana sa nu cada prada nenorocirii, e ca a facut-o mai mult ostentativ, vezi doamne, sa nu cumva sa-l huiduie schiorii romani.

    Daca l-as vedea acum in fata, l-as insulta. Nu merita. Sa aduca, sa imbogateasca cultura romana, nu sa-si bata joc de cei care fac ceva inteligent.
  • Zoltan Zoltan
    Arunca-se in Dambovita si faca-se praf. Chiar m-a obosit stirea asta. Ce a cautat omul asta sa mearga acolo la schi?
    Nu aveam si noi Straja, Peleaga etc, trebuia neaparat in Austria. Mare vedeta, stea de Prima Tv, vai de steaua lui si de mama lui.

    Jos Primatv!
  • Zoltan Zoltan
    Ce atata caz, ca vezi Doamne, a aparut omul asta.
    Chiar ma enerveaza, i-ati facut publicitate cat nu a vazut el de cand traieste.
    Daca a adus ceva cultural Romaniei, mai ziceam si eu, dar asta chiar e frustrant cu stirea.
  • mimo mimo
    Daca voi l-ati vazut o singura data pe Huidu in timpul emisiunii, inseamna ca aveti probleme mai mari decat el. Asa se intampla cand nu te uiti la o emisiune, dar te apuci sa scrii despre ea. Huidu a aparut de 3-4 ori in timpul emisiunii, in afara de aparitiile de la inceputul si sfarsitul Cronicii.
  • MONSEUR SE SCRIE,MONSEUR SE CITESTE ! MONSEUR SE SCRIE,MONSEUR SE CITESTE !
    are un abia sesizabil defect la mers si o privire obosita. iar cureaua e inchisa pana la ultimele gauri. sanatate ii urez !

Trimite un comentariu

sus