Skip to main content

Un director din ArboInteractive își face televiziune online

 

Clement Nicolaescu, directorul diviziei de marketing și clienți direcți din regia Arbo Interactive își face un post de televiziune online.

Publicitate

În prima fază, proiectul va porni la începutul lunii aprilie cu doar câteva producții. Ulterior, canalul online, denumit LTV.ro, va conține și alte emisiuni.

Proiectul nu are nici legătură cu Arbo Interactive, spune Clement Nicolaescu.

Investiția este 100% personală, continuă el și este împărțită cu un partener de afaceri, Teodor Dima (deține compania de web development Ortographics). Este vorba de câteva zeci de mii de euro.

Despre viitorul canal online:

  • va avea o serie de interviuri – Founders - cu antreprenori din zona online
  • tot pentru programul de început, sunt în proiect o emisiune matinală: Diminețile la birou și una despre ofertele de pe internet (gen Groupon).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Parca suntem la gradinita :) dupa ce ca e un lucru total lipsit de sens si de viziune, acest Clement considera ca trebuie sa mai si dea lamuriri... pentru ce? pentru efectiv nimic .... un business fara nici un fel de viitor si fara nici un fel de sens.. succes anyway..
  • Pentru ca au existat unele concluzii as vrea sa subliniez faptul ca activitatea mea profesionala va continua sa se desfasoare la ARBOinteractive la fel ca pana acum.
    Proiectul LTV este un proiect personal in care sunt implicat la nivel de ownership.

    @Mircea, nu ne-am gandit la ProTV dar constatam acum ca multa lume se gandeste la ProTV cand il vede ..

Trimite un comentariu