Skip to main content

Un nou serial coreean la TVR: Pleacă Prinţul Jumong, vine Concubina regelui

 

TVR1 contină seria producţiilor sud-coreene, care i-au adus audienţe neaşteptat de mari. Astfel, din 16 martie, serialul Legendele palatului: prinţul Jumong va fi înlocuit de Legendele palatului: Concubina regelui.

Publicitate

Producţiile coreene de pe TVR1 au fost cele mai urmărite seriale ale ultimelor două luni, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Ca audienţă, serialele coreene au depăşit producţiile româneşti Narcisa Sălbatică (Antena1), Iubire şi onoare (Acasă TV) şi Moştenirea (Pro TV).

TVR1 dublează porţia de seriale coreene

Având în vedere succesul de care s-au bucurat serialele coreene, TVR1 să difuzeze zilnic două episoade din noua serie, în loc de unul ca până acum. Acestea vor putea fi urmărite, de luni până vineri, de la orele 18.30, respectiv 19.10 şi în reluare de la orele 12.40, respectiv 13.20.

Legendele palatului: Concubina regelui este cea de-a şaptea producţie sud-coreeană pe care TVR a difuzat-o din vara lui 2009 şi până în prezent.
Serialul este o producţie 2010, cuprinde 60 de episode şi poartă semnătura regizorului Lee Byeong-hoon, cel care a regizat şi producţii precum Giuvaerul palatului sau Furtună la palat, ambele difuzate de TVR 1 în 2009.

Despre Legendele palatului: Concubina regelui

  • Povestea din Legendele palatului: Concubina regelui se clădeşte în jurul vieţii doamnei Choi Sook-bin, născută într-o familie de clasă medie şi ajunsă la Palat, unde s-a impus rapid drept concubina Regelui Sook-jong.
  • De asemenea, serialul descrie viaţa fiului ei, născut în urma legăturii cu Regele, şi evoluţia lui spre statutul de viitor rege. Lady

Ce serialele sud-coreene a mai difuzat TVR 1?

  • Primul serial a fost Giuvaerul palatului (23.07.2009), urmat de Furtună la palat (din 13.10.2009) şi de Secretele de la palat (din 5.02.2010).
  • Pe durata verii 2010, TVR 1 a transmis, în reluare, serialul Giuvaerul palatului, iar din 2.08.2010 Cronicile frumoasei luptătoare.
  • Din luna august 2010 a început serialul  Legendele palatului: doctorul Hur Jun, urmat, din 22.11.2010, de Legendele palatului: prinţul Jumong, al cărui ultim episod poate fi urmărit pe 15 martie.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    exista vezi ca are conyinuarea ...si sa sti ca e super cauta Kingdom of the Winds,
  • Marcy Marcy
    Astept cu nerabdare serialul.Trebuie sa-mi astampar sufletul dupa despartirea de minunatul serial Jumong.Cred ca ceva mai de bun gust,inaltator ca aceste seriale coreene nu cred ca exista. Multumesc TVR.
  • geo geo
    vad ca, mai nou, acasa tv difuzeaza seriale turcesti, ca urmare a audientelor f bune obtinute de Kanal D cu Ezel si, mai ales, Dragoste si pedeapsa. nu m-ar mira ca in vara, cind se vor convinge ca Iubire si onoare nu isi recupereaza cheltuielile, cei de la MediaPro vor difuza un serial de succes sud-corean...ca sunt slava Domnului...asta ptr ca telenovelele asiatice sunt mai ieftine si cu o audienta garantata...
  • gigel gigel
    daca dp asta ar redifuza 'tigru si dragon' ar fi super. protv-ul sa se spele pe cap cu serialele lor americane scumpe difuzate la 12 noaptea
  • Madalina Madalina
    frumoase serialele sud coreene
  • omar omar
    felicitari lui cristi tabara si echipei. Doamne ajuta! parca incep sa se miste lucrurile si la tvr.
  • adi adi
    e bine ca TVR da o alternativa telespectatorului roman la serialele romanesti, multe dintre ele(sau as putea spune toate) de prost gust!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Serialele sud-coreene au facut audiente formidabile si in SUA si Australia, de pilda, pentru ca sunt bine facute estetic in primul rind, bine conduse, exotice, evident, interesante, intr-un cuvint, de bun gust. De foarte mult bun gust. Mostenirea, Narcisa si alte de-astea au ceva in comun cu bunul gust?
  • fane de la astra vagoane fane de la astra vagoane
    iar in anul 2012 succesul tvr va continua cu serialul autohton: "Becali: Renovari la Palat"
  • Rowenta Rowenta
    Am trait s-o vad si p-asta! Tvr e lider de audienta pe seriale. A innebunit lupul!

Trimite un comentariu

sus