Skip to main content

Câți bani a făcut Românii au talent

 

Audiența show-ului Românii au talent a asigurat încasări consistente din publicitate.

Publicitate

Potrivit estimărilor paginademedia.ro, reclamele difuzate în timpul show-ului au adus Pro TV câteva milioane bune de euro. Aproape un million de euro a venit doar din edițiile difuzate în reluare, sâmbătă după-amiază.

Banii aduși de publicitate, în continuare:

 • Punând cap la cap reclamele din timpul emisiunii Românii au talent, paginademedia.ro estimează încasări totale de aproximativ 3,5 milioane de euro.
 • Cea mai mare parte a celor 3,5 milioane de euro (aproximativ 2,7-2,8 milioane de euro) reprezintă reclamele difuzate în emisiunile Românii au talent de vineri seara.
 • Reluările emisiunilor Românii au talent (difuzate sâmbăta după-amiaza) au adus și ele încasări bune. Potrivit estimărilor paginademedia.ro, este vorba de aproximativ 800-900.000 de euro.

Cel mai vizibil client de publicitate a fost Cosmote (sponsorul principal al show-ului). În topul clienților de publicitate în funcție de audiența obținută de spoturile lor (Gross Rating Points – GRP) urmează L’Oreal Nestle, Orange și Vodafone.

Top 10 clienți de publicitate după numărul de GRP (include difuzarile de vineri seara si reluarile)

1. Cosmote: 1.774
2. L’Oreal Nestle: 1.266
3. Orange: 895
4. Vodafone: 874
5. Procter & Gamble: 593
6. Brau Union: 508
7. Coca Cola: 428
8. Unilever: 313
9. Romaqua Group Borsec: 270
10. Catena: 227

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Asta e princicpiul. Cine se gandea ca isi scot banii din sms-uri, care oricum sunt fictive, era plecat, zau asa. Probabil un 5 miliane au scos venit, iar profit undeva intre 3.5 si 4
 • Ce vă mai place SHAORMA unora dintre voi, gen coco. Lumea face o multime de supoziţii fondate pe visele lor erotico-frustrante. Capul sus şi joc de glezne anteniştilor.
 • de unde stiu ca au fost 2mil de voturi maruta a afirmat ca adrian tutu ar fi avut peste 600.000 de voturi si 29la suta din voturi restu sunt calcule
 • Oricum, de cand Antena este condusa de Alexandrescu, au cam luat-o toate-n jos.O gramada de parandaraturi,de contracte incalcate, de angajati tratati cum nu se poate mai rau si care fug de trustul asta, etc...Sa nu mai vorbim de ratting!
 • Intrebare de curios: De ce nu au fost prezentati cei care au supravegheat votul? Un notar, un jurist, avocat, reprezentant al vreunui minister (Interne sau Fiannte)?
 • De unde ai scos 2 milioane de voturi pe seceta asta?La pretul foarte mare pentru un vot prin sms cred ca doar prietenii si familiile participantilor au votat.
 • Este normal ca romanul care nu are talent si nu se pricepe la nimic sa comenteze ca un adevarat expert. Se vorbeste de 3,5 milioane de euro incasari si toata lumea crede ca este profit in buzunarul Protv-ului. Dar nu a scazut nimeni costurile de licenta pentru acest format, costurile cu decorul, costurile de logistica, costurile cu oamenii si costurile efective pentru a transmite un astfel de show. Conspiratia exista doar in capetele voastre !
 • din cate am inteles,castigatorul ramane efectiv cu 20.000 euro cash,mai ia produse de la sponsori de vreo 50.000 euro,plateste si impozit,normal
 • Asta am spus si eu. PENIBIL!!! Sunt tare curios, premiul este impozitat de stat cu 25% cum se face in mod normal???

Trimite un comentariu