Skip to main content

Dragoş Nedelcu: Sebastian Ghiţă a dat ordin firmei de bodyguarzi să nu ne lase să intrăm la Realitatea TV. Viitorul contractului de management se decide mâine

 

Nu am voie să intru în sediul societăţii la care sunt adiministrator”, a declarat pentru paginademedia.ro Dragoş Nedelcu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea Media.

Publicitate

Adunarea Generală a Acţionarilor Realitatea Media, care se desfăşoară la Viena, nu a avut astăzi cvorum. Va continua mâine, când se va decide viitorul contractului de management Realitatea – Sebastian Ghiţă, dar şi viitorul Consiliului de Administraţie din care fac parte Sorin Freciu (preşedinte) şi Dragoş Nedelcu (vicepreşedinte).

Nedelcu vorbeşte şi de discuţii de afiliere ale postului The Money Channel, dar nu dă nume. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ar fi vorba de CNBC.

Detalii, în continuare:

Dragoş Nedelcu, pentru paginademedia.ro:

Sebastian Ghiţă a dat ordin firmei de bodyguarzi să nu ne lase să intrăm la Realitatea TV, pe mine şi pe Sorin Freciu. Sunt în imposibilitatea de a-mi exercita mandatul de administrator”.

Vicepreşedintele Realitatea Media spune că interdicţia dată de Ghiţă afectează afacerea “pentru că suntem în discuţii pentru afilierea The Money Channel la un important grup internaţional.”

Care este acest grup? Nedelcu nu a dat numele grupului, dar a spus că “lunea trecută ne-am întâlnit la Londra cu reprezentanţii acestui post. Din partea noastră am fost eu, Sorin Freciu, Emil Hurezeanu şi un avocat.”

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, discuţiile The Money Channel au fost purtate cu reprezentanţii CNBC.

“Îl vom acţiona în judecată pe Sebastian Ghiţă pentru prejudicierea imaginii”

Preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea Media sunt hotărâţi să îl dea în judecată pe managerul Sebastian Ghiţă după scrisoarea trimisă ieri de acesta angajaţilor Realitatea. Motivul? “Prejudicierea imaginii”.

Dragoş Nedelcu:

Sebastian Ghiţă face afirmaţii fără să aducă dovezi. În acest proces este vorba despre relaţia Sebastian Ghiţă – Dragoş Nedelcu – Sorin Freciu. Îl vom da în judecată în nume personal.”

Într-o scrisoare către angajaţii Realitatea TV, publicată de Adevărul, Sebastian Ghiţă spunea, printre altele, că “mi se pare ca dl Vîntu, asistat de colegii Freciu şi Nedelcu, va jignesc in corpore crezand ca eu, unul, pot face asta transformandu-va in roboti cuminti

Viitorul Realitatea TV se decide mâine

Adunarea Generală a Acţionarilor Realitatea Media se desfăşoară azi şi mâine. Astăzi, nu a fost cvorum pentru a se lua o decizie.

Mâine, AGA va lua o decizie atât în legătură cu rezilierea contractului de management cu Sebastian Ghiţă, dar şi viitorul consiliului de Administraţie al Realitatea TV, din care fac parte Sorin Freciu (preşedinte) şi Dragoş Nedelcu (vicepreşedinte).

Dragoş Nedelcu:

“Noi, Consiliul de Administraţie, am prezentat documente care arată că am acţionat conform legii şi în interesul societăţii Realitatea Media.”

“Ne punem mandatul la dispoziţia AGA, care va decide dacă am acţionat corect. Dacă AGA consideră că nu ne-am îndeplinit mandatul, va accepta demisiile noastre.”

Războiul Ghiţă – Nedelcu – Freciu a pornit de la un contract de chirie

Potrivit lui Dragoş Nedelcu, disensiunile dintre Sebastian Ghiţă şi Consiliul de Administraţie au pornit de la un document care purta semnătura lui Sorin Enache, deşi acesta nu fusese în ţară la data emiterii acestuia.

Sebastian Ghiţă ne-a remis un document prin care Realitatea Media, pe care noi o administram, renunţa unilateral la spaţiile în care funcţiona The Money Channel şi o parte din Realitatea TV. Documentul purta semnătura directorului general Sorin Enache.”

Sorin Enache nu era însă în ţară la momentul semnării documentului şi a informat Consiliul de Administraţie că nu recunoaşte documentul. De aici a pornit conflictul, spune Dragoş Nedelcu.

“Din acel moment, Sebastian Ghiţă ne-a acuzat că blocăm activitatea societăţii, dar noi nu vrem să fim parte la un act ilegal. Poziţia noastră nu a avut, nu are şi nu va avea nicio legăturăcu orice intenţie a lui Sorin Ovidiu Vîntu.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • corporations offshore corporations offshore
    ...04-04-2011...Drago Nedelcu vicepre edintele Consiliului de administra ie Realitatea Media sugereaz c Sebastian Ghi managerul Realitatea TV are inten ii ascunse i vrea s atrag angaja ii de partea lui.
  • Silvia Silvia
    Domnule Obae, a actionat deontologic GSP cand a publicat azi o ancheta referitor la scandalul tortelor in care acuza conducerea lui Dinamo ca a ordonat jucatorilor sa introduca in stadion tortele, dar ziaristii de la GSP nu au binevoit sa ia macar opinia unui oficial de la clubul incriminat, iar toate acuzele se bazeaza pe declaratii, cica, spune sub protectia anonimatului ?
  • Ion Vasile Ion Vasile
    Ce ipocriti Nedelecu si cu Freciu. Ghita incearca sa salveze Realitatea Tv de la faliment si cretinoizii vor sa o falimenteze cu orice pret.
  • maska maska
    pai mai bine ca stai pe afara ca oricum esti habarnist!
  • guie migi guie migi
    Eu, in locul lui Ghita, iti dadeam si un birou nou.
    Sub scara, unde tine femeia de serviciu maturile si detergentul.

Trimite un comentariu

sus