Skip to main content

Ernest are o nouă emisiune la Kanal D - Pe banii părinţilor

 

Ernest Takacs va prezenta, din 22 aprilie, un nou reality-show la Kanal D. Noua emisiune se numeşte Pe banii părinţilor şi va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Publicitate

Din iulie 2010, momentul în care a venit la Kanal D, fostul concurent de la Big Brother a mai realizat pentru televiziunea trustului Dogan reality-show-ul Ochii din umbră.

Despre noua emisiune a postului Kanal D:

“În cadrul emisiunii “Pe banii părinţilor”, Enest va fi alături de tinerii care îşi pregătesc petrecerea de sărbatorire a împlinirii de 18 ani.

Protagonistii emisiunii vor fi atat adolescentii, cat si parintii, bunicii, fratii, colegii acestora. Emisiunea inglobeaza mediul in care traieste adolescentul, astfel incat oricine se poate regasi in acest reality show”, se arată în comunicatul de presă care anunţă lansarea emisiunii.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CLAUDIU CLAUDIU
    PE BANII PĂRINȚILOR
  • CLAUDIU CLAUDIU
    AM GREȘIT DATA , ÎMI CER SCUZE IERI A FOST EMISIUNEA 09.11.2012
  • CLAUDIU CLAUDIU
    BRAVO , FELICITĂRI , D-LE ERNEST CU EMISIUNEA DE ASEARĂ 10.11.2012 , TINERETUL DIN ZIUA DE ASTĂZI , FOARTE URĂT CEEA CE FAC , VĂD CĂ NU LE CONVIN CE GREȘELI FAC ȘI NU-ȘI DAU SEAMA CĂ VOR FI FILMAȚI , FATA CEA DE ASEARĂ ȘI EA A FOST VINOVATĂ CĂ S-A LUAT DE ACEL BĂRBAT TIBERIU DAR NICI DĂNSUL NU A PROCEDAT BINE TREBUIA SĂ-ȘI VADĂ DE TREABA LUI SĂ-I FI SPUS FETEI SĂ-L LASE ÎN PACE SAU SĂ FI PLECAT DIN RESTAURANT CE CĂUTA ACEL DOMN TIBERIU LA ORA ACEEA TREBUIA SĂ FIE ACASĂ LA NEVASTĂ ȘI COPIL , PĂREREA MEA .
  • CLAUDIU CLAUDIU
    BUNĂ SEARA , FELICITĂRI EMISIUNII PE BANII PĂRINȚILOR ȘI ACEASTĂ EMISIUNE ESTE FOARTE BUNĂ , MULTĂ MULTĂ SĂNĂTATE TOATE CELE BUNE TUTUROR , MULT SUCCES ÎN TOT CEEA CE FACEȚI URMĂRESC ȘI ACEASTĂ EMISIUNE DE FOARTE MULT TIMP , NU-MI PLACE MINCIUNA ȘI TOT FELUL DE ACEST GEN .
  • dana dana
    nu, geo! personajele sunt reale, iar scenariul il scrie becali! in regia lu' bahmuteanu! soundtrack florin salam! :))))))
  • geo geo
    inca o emisiune din aceea in care personajele sunt fictive iar replicile sunt rostite dupa un scenariu amatoricesc!?
  • vlad vlad
    A ajuns si asta acolo unde ii era locul: la canal.
  • Mihai Voiculescu Mihai Voiculescu
    Gerhald, nu stiu cati ani ani dar cred ca tu nu esti in target, deci nu contezi :P
  • Gerhald Gerhald
    Plictisitor! Turcilor chiar le place sa arunce cu banii pe geam!

Trimite un comentariu

sus