Skip to main content

Leşinul de la Realitatea TV, motiv de proces. Realitatea TV: imaginile nu au fost trucate

 

Corespondenta Realitatea TV Laura Calciu îi va da în judecată pe toţi cei care au spus în presă că imaginile cu femeia care a leşinat în timpul unui protest de la Urlaţi sunt regizate, după cum a spus la CNA Roxana Niculescu.

Publicitate

Directorul de programe de la Realitatea TV a mai declarat că postul de ştiri susţine demersul jurnalistei şi a dezminţit, în tot acest timp, că respectivele imagini au fost trucate.

Roxana Niculescu:

"Înaintea noastră, a existat un sincron pe care doamna respectivă l-a dat unui alt post naţional (...) şi a spus că este cardiacă şi totuşi a venit la protest. "

Iată cum arată filmarea controversată:

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=kI5gX5-0VzU[/youtube]

Principalele argumente prezentate de Roxana Niculescu în susţinerea faptului că incidentul nu a fost regizat este că Laura Calciu s-a aflat tot timpul în direct, iar semnele sale erau adresate celorlaţi participanţi la protest.

“Femeia respectivă a leşinat şi a fost dusă cu salvarea la Ploieşti, lucru care se poate verifica. Ambulanţa certifică faptul că femeia a avut un atac de cord”, a mai spus Roxana Niculescu.

Incidentul cu femeia care a leşinat în timpul protestului de la Urlaţi împotriva desfiinţării spitalului din localitate a avut loc vineri (8 martie).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dandan dandan
    http://www.youtube.com/watch?v=cG79gExnZJA aici se poate vedea.:))
  • Ibrail Ibrail
    Aa ma dea si pe mine in judecata !A fost un fals ordinar!
  • provincialul provincialul
    Cucoana, cine a zis bre ca e trucaj ? Imaginile sunt reale . Numa ca matale poti sa previzionzi viitorul si aproape ca ai terminat de spus ca a cazut o doamna inainte sa fi ajuns ruigbista cu capul pe asfalt.
  • eftimie eftimie
    Dacă scriu aici că a fost trucaj mă dă şi pe mine în judecată? Tipa e la fel de inteligentă ca oamenii care au scris mai sus strigăte de revoltă de genul "încă o mizerie marca Vântu". Probabil că uitatul la Realitatea tâmpeşte, asemenea chestii sunt la ordinea zilei în celelalte televiziuni generaliste.
  • ivanG ivanG
    Asta-i o totala lipsa de recunostinta! Lumea iti descopera talentul de regizor si tu o dai in judecata? Oamenii te vor la Oscar si tu nu si nu, Pulitzer, Pulitzer...!
  • reporter reporter
    Băi, dar oamenii au dreptate - imaginile nu au fost trucate, a fost un aranjament pe bune, filmat ca atare. Fătuca de presă i-a făcut babei semn să cadă, operatorul a filmat, baba a căzut, iar realitatea a cerut pe YouTube drepturi de autor, recunoscînd paternitatea. :) Iar acuma filmulețul este în alte zeci de locuri, iar 'calciu' e un cuvînt foarte googălit :)
  • Johnny Johnny
    Facatura 100%. E clar, mogulii penali sunt disperati.
  • Liviu Liviu
    Toate "protestele" de la spitalele-grajduri desfiintate sunt regizate ori de Retarditatea-tv ori de FelixA3. Aceste 2 tembeliziuni manipulatoare si instigatoare nu mai au nici limite si nici rusine. Se pare ca mogulii au fost atinsi de apoplexie. E si firesc pt ca nu-i de ici de colo ca de ani de zile sa platesti o armata de vuvuzele si tonomate care sa latre non stop 24/7, iar rezultatul sa fie un mare 0.
  • argus2011 argus2011
    De cand si-a impus standarde BBC, Realitatea TV a devenit un gunoi media.
    Astept cu nerbdare ca si la Antene sa se introduca testul cu detectorul de minciuni,pentru moderatorii emisiunilor, in primul rand.
  • Marian Marian
    Adevaratul video in care se vede "aranjamentul" Realitatii TV il gasiti la : youtube.com/watch?v=qxGOKkePwg4
    O mizerie marca Vantu!
  • Gheorghe Gheorghe
    Vrajeala. RTV a ajuns un post tabloid otv-ist. Roxana Niculescu este un om fara scrupule.
  • Marian Marian
    Apropo, toate manifestatiile privind inchiderea spitalelor au loc doar in localitatile in care sunt primari PSD sau PNL. O asemenea manifestatie "spontana" a avut loc acum doua zile exact cand a inceput emisiunea "Editie Speciala" iar unul dintre moderatori, Strible, era deja acolo sa faca "pregatirile" de rigoare.
    Mi-e scarba!
  • Marian Marian
    Nu-i prima data cand Realitatea TV distorsioneaza adevarul si incearca sa manipuleze opinia publica. Ar fi mai corect sa o spuna pe sleau: vrem caderea acestui guvern ca seful nostru sa scape de procese, asa cum i-au promis cei din USL.
    O asemenea asumare i-ar mai credibiliza si nu i-ar arunca mai jos decat au ajuns: locul 8 in prime-time!
  • George George
    Ce manipulare ordinara!!!!!!!!!!!!!! iRealitatea, sunteti niste gainari penibili!!!! Hurezene!!!!! Ce faci ba? Dormi in front? Tanaseeee!!!! Unde e BBC-ul ala????? CNA!!!!!! De ce le-ati dat licenta astora desi aveati toate motivele din lume sa n-o faceti????
  • Mihaela Pop Mihaela Pop
    Poliţistul care a sunat la 112, Gheorghe Matache, povesteşte: „Cu cinci minute înainte să leşine, femeia (Cornelia Tudorache - n.r.) a venit la mine, mi-a zis că se simte rău şi să sun la 112. Am crezut că e vrăjeală şi i-am spus să sune ea dacă are vreo problemă, pentru că eu o vedeam pe picioarele ei."

    La faţa locului au sosit două ambulanţe. Prima, cea a Serviciului de Ambulanţă Urlaţi, care se întorcea de la Ploieşti de la un alt caz, a ajuns prima şi a preluat-o pe Cornelia Tudorache. A doua, chemată de la Mizil, a bătut drumul degeaba. „În momentul în care a ajuns ambulanţa, Cornelia Tudorache era conştientă, avea puls normal, tensiune normală. Serviciul de Ambulanţă din Urlaţi nu are medici, cel care a intervenit fiind un asistent medical. Cum femeia acuza dureri cardiace, a fost transportată la Spitalul Judeţean Prahova din Ploieşti pentru evaluare", ne-a declarat Daniel Nicolae, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

    Femeia, cunoscută cu probleme cardiovasculare, a fost oprită la Spitalul Judeţean Prahova pentru investigaţii şi internată vreme de cinci zile. În faţa reporterilor „Adevărul", Cornelia Tudorache nu părea a-şi mai aminti de discuţia cu poliţistul, anterioară leşinului, şi neagă că ar fi fost conştientă în momentul sosirii ambulanţei. „Am căzut şi n-am mai ştiut de mine.

    Maşina Salvării a sosit la locul leşinului de la Urlaţi la 16 minute după apel, informează reprezentanţii Ministerului Sănătăţii (MS). Aceştia spun că, potrivit echipajului de pe ambulanţă, bătrâna era conştientă şi într-o stare bună în momentul sosirii maşinii, dar pentru că pacienta şi alţi doi-trei martori au spus că ea şi-a pierdut cunoştinţa, echipajul a decis s-o ducă la Spitalul Judeţean Prahova.
    sursa: Adevarul http://www.adevarul.ro/actualitate/Realitatea_TV-un_post_de_lesina_lumea_0_461954390.html

Trimite un comentariu

sus