Skip to main content

Relansarea B1 TV s-a văzut în audienţă. Câţi români s-au uitat la noul B1?

 

În comparaţie cu marii jucători, audienţele B1 TV sunt modeste, dar faţă de perioada de până la relansare, creşterea este semnificativă.

Publicitate

Până la 17 martie, B1 TV avea o audienţă medie pe zi, în mediul urban, de 18.000 de telespectatori. Seara, în Prime Time, media era de 40.000.

Care este ratingul acum, după relansarea echipei lui Sorin Oancea, dar şi care sunt cele mai urmărite emisiuni, în continuare:

  • După media pe zi, audienţa în perioada 17-31 martie a fost de 30.000 de telespectatori, aproape dublu faţă de primele săptămâni din martie.
  • Seara, în intervalul 19.00 – 23.00, media de audienţă a noului B1 a fost de 55.000 de telespectatori (faţă de 40.000 înainte de lansare).

Audienţa comparativă a postului B1 TV în luna martie, în mediul urban:

MEDIA PE ZI PRIME TIME
Mii persoane Rtg % Mii persoane Rtg %
1-16 martie 18 0.2 40 0.4
17-31 martie 30 0.3 55 0.5

Pasul fortunei şi talk-show-ul lui Turcescu, cele mai urmărite emisiuni

Cea mai urmărită emisiune a relansatului B1 fost Pasul fortunei. Fiecare din cele doua ediţii ale programului a fost vazută, în medie, de 137.000 de telespectatori din mediul urban. În top urmează Un campion pentru România.

Evenimentul zilei, emisiunea cu Robert Turcescu şi Ion Cristoiu a avut o medie de 74.000 de telespectatori.

Emisiunea tabloid – Cancan TV – a scos o medie peste 50.000 de persoane iar show-ul lui Margineanu (Bazar Bizar) a atras 44.000 de telespectatori.

Cele mai urmărite emisiuni de la B1 TV, după relansare, după audienţa medie în mediul urban:

Mii persoane Rtg%
1 Pasul Fortunei 137 1.2
2 Un campion pentru Romania 108 0.9
3 Evenimentul zilei 74 0.7
4 360 grade 72 0.6
5 Meteo - Stirile B1 TV 20.00 57 0.5
6 Stirile B1 TV 20.00 52 0.5
7 Cancan TV 50 0.4
8 Stirile B1 TV 14.00 49 0.4
9 Stirile B1 TV 15.00 45 0.4
10 Bazar Bizar 44 0.4
11 Producatorii merg mai departe 43 0.4
12 Condamnatii 38 0.3
13 Stirile B1 TV 23.00 38 0.3
14 Sport - Stirile B1 TV 23.00 37 0.3
15 Lumea in 10.000 de minute 27 0.2
16 Actual B1 TV 26 0.2
17 Nemuritorii 23 0.2
18 Generatia cu cheia de gat 23 0.2
19 Cinemas 23 0.2
20 Stirile B1 TV 18.00 22 0.2

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dady dady
    B1 TV ARE MARI DATORII!!!! .... FATA DE TICI SI OAMENII CARE AU MUNCIT PENTRU ASAZISELE NOI EMISIUNI DIFUZATE DE b1 ... SUNTEM IN AUGUST 2011, EMISIUNILE NU MAI SUNT DIFUZATE DE LA 1IULIE 2011, SI B1 TV TOT N-A PLATIT BANUTII PENTRU REALIZAREA ACELOR EMISIUNI DE MARE ANGAJAMENT! .... 78000 EURO DIN CARE VREO 20000 EURO REPREZINTA SALARIILE PE LUNE IUNIE 2011 .... b UNULE CIND DAI BANII CA MURIM DE FOAME SI DE SETE!!!!!!!!!!!!!!!

    Cu stima si respect, dady!

    PS .... nene Oancea cind dai banutii?????????
  • Stefan Popescu Stefan Popescu
    Da, pe Antena 2.Nu stiu exact la ce ora, dar intra pe site si o sa gasesti sigur!
  • gabi gabi
    in loc sa facem ceva ne gandim la sinonime si la frumoasa limba romana .....de exemplu (job) eu nu stiu ce inseamna pe romaneste si dupa aceea ne plangem ca ne taie din salariul de profesor dar nu venim sa zicem ce realizari am avut.......asta este in romania
  • lexicus lexicus
    nu degeaba, in frumoasa limba romana, cuc e sinonim cu p...
  • cucu cucu
    ana si tu esti vreo pupincurista de la antene care ne baga pe gat minciuni si dezinformari,caci securistii ca felix sunt priceputi la asta(divide et impera)..moarte tuturor ca voiculescu..........in teapa cu ei.
  • cucu cucu
    da ar trebui scos Turcescu si sa vina gadea si badea slugile lui voiculescu,limbistii de la antene care stau acolo si pupa fundul lui voiculescu,aia sunt buni,Turcescu nu este bun pt ca a refuzat sa linga fundul lui vantu cand i s-a propus.la puscarie cu toti ca voiculescu si vantu
  • ana ana
    este un post mort! parerea mea!
    Turcescu ar trebui scos! cum sa relansezi un post tv cu lingai?! ofticosi si frustrati "vine Nicolae Popa"? ce se mai aude ? cand vine? si daca vine ce?
  • lucianb lucianb
    lingai basisti vrei sa zici....nu interesanti!
  • adnotat adnotat
    va dati seama ca "dupa relansare" acest post nu are pe primul loc nici o emisiune noua????:))) Pasaul Fortunei exista, de muuult...
  • mimi mimi
    alina,draga, mi-e imi place sanda nicola
    este o prezenta agreabila,placuta

    iar eu personal am trecut pe b1tv
    m-au obosit ceilalti,imi doresc sa vad altceva ,aceleasi lucruri,dar, spuse altfel
    imi place

    succes b1 tv!
  • alina alina
    S-a spus tot ce era de spus in mare. Dar inteleg ca se vrea un post de stiri. De ce apare Sanda Nicola la jurnalul principal?? N-are nici o treaba cu prezentarea-e reportter de teren si asa va ramane toata viata..Pacat de alegere..trebuia sa ramana doar cu emisiunea de duminica.
  • falcutze falcutze
    Da,aveti dreptate dle Dobritoiu.Am gresit cand am scris ca "nu mi-e rusine sau frica",pt ca nu pot sa-mi dau numele.
    Si sa fiu sincer nici nu vreau.
    Nu,numai lucrez pt Intact de anul trecut,am plecat la putin timp dupa "debarcarea" dlui Oancea.Nu stiu cum ati constatat din mesajul meu ca inca lucrez pt ei.
    Dupa incheierea contractului cu firma la care sunt acum,o sa-mi depun cv-ul la B1.Mi-ar face mare,mare placere sa ma coopteze in noua echipa.
    Si sa stiti ca unde lucrez sunt oameni minunati,dar cand ai un sef ca Oancea,care-ti da mana si te intreaba ce mai faci indiferent daca esti director,sofer sau femeie de serviciu,credeti-ma,vrei sa lucrezi langa asa un om chiar daca si pe bani mai putini!
    Are darul de a scoate din om tot ce-i mai bun!
    Din mesajul dvs reiese ca nu prea va place B1.
    Sper sa va uitati cu placere,la un moment dat,iar daca o sa se-ntample asta sper sa aflu intr-un fel sau altul, m-as bucura.
    De ce-ati crezut ca mesajul dvs n-o sa aiba raspuns,doar nu m-ati jignit cu nimic,v-ati spus parerea ca si mine.

    Daca mai gasiti ceva in neregula la mesajul meu si vreti un raspuns,o s-o fac cu placere.

    Nu vreau sa inchei mesajul fara sa le urez in odata succes celor de la b1!

    Pentru ca merita!!
  • tudor tudor
    Probabil nu in foarte mult timp B1 va fi o alternativa la posturile mari.
  • VaDin VaDin
    Mie unul imi place cum a debutat acest post.Lucrez la una dintre Antene si asta inseamna ca pot aprecia mai bine activitatea de televiziune.Domnul Oancea, care pentru o scurta perioada mi-a fost sef, este un mare profesionist si asta se vede pe ecran si prin manifestarea celor care apar(crainici, prezentatori si invitati).Emisiunile sunt placute, cei care le prezinta sunt foarte relaxati si asta inseamna mult pentru telespectatori.Vad ca unii dintre cititorii acestui material au probleme cu unii dintre prezentatori.Observ ca ei nu vad padurea din cauza copacilor si este un lucru grav.Badin este un super om, educatia si bunul lui simt sunt incontestabile.Este un om care intra in vietile noastre intr-un mod discret si profesionist iar colega despre care o cititoare mai sus batea campii are un charm aparte, este foarte bine informata permanent si mai ales extrem de relaxata, lucru pe care ni-l transmite si noua ori de cate ori o privim.Este foarte important sa simti prezentatorul intr-o stare pe care ea o are permanent si o felicit pentru asta...
  • un mare smecher in viata un mare smecher in viata
    Bravo B1 !!!! Va urmaresc cat pot de mult, imi place ce vad si stiu cate eforturi faceti. Vitupereaza unii singuri jde-comentarii ca sa para majoritari. Nu va luati dupa vrajeala asta ieftina. Si nu uitati: nu mor caii cand vor catelandrii:)))))

Trimite un comentariu

sus