Skip to main content

EXCLUSIV. Banii de la Elan nu au ajuns încă la Vîntu

 

Suma plătită de Elan Schwartzenberg pentru cumpărarea Realitatea TV nu a ajuns încă la Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Potrivit unor surse apropiate acționariatului Realitatea TV, banii au fost vărsați într-un cont special, la care Vîntu va avea acces în anumite condiții.

Care sunt acestea, în continuare:

 • Potrivit informațiilor paginademedia.ro, banii au fost virați de Elan într-un cont special (ESCROW), la care Vîntu va avea acces în anumite condiții.
 • Condiția, prevăzută în contract, va fi aprobarea tranzacției de către Consiliul Concurenței din România. Abia apoi SOV va putea avea acces la cont.

Elan Schwartzenberg nu a comentat informațiile paginademedia.ro.

Ce este un cont ESCROW?

Contul ESCROW este un depozit colateral, având ca destinație depozitarea, păstrarea sau blocarea unor sume de bani până la încheierea unui contract, livrarea unor mărfuri sau îndeplinirea unor condiții specificate într-un angajament scris încheiat între două părți, ca garanție a utilizării sumelor strict pentru destinația stabilită sau ca măsură asiguratorie a realizării obiectivelor stipulate în respectivul angajament scris. Sursa definiției: BancPost

Foto: Laurențiu Obae

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • obae,e adevarata asta ??http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011050958057/Actualitate/Vintu-Dezinformare-manipulare-si-multa-candoare-din-inchisoare.html
  daca e asa,inseamna ca si voi pe bloguri sinteti tot cu batista!
 • Legaturi intre Petrisor si SOV? Cititi aici:
  http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011050958057/Actualitate/Vintu-Dezinformare-manipulare-si-multa-candoare-din-inchisoare.html
 • Deh, pedelimea e ofticata rau dupa miscarea asta, pentru ca si-a pierdut un front de pe linia porasca de atac uofuofuof mogulii rai, cum da ei in pedelei, uofuof, mai, mai... Cam nasol, nu?
 • Haideti sa fim seriosi ! Vantu nu-si poate permite sa renunte la cel mai stralucit avocat al sau : Realitatea-tv ! Nici pomeneala de vanzare pe bune ! E doar o alta vrajeala-n varza marca Vantu. Se pare insa, ca de data asta n-a mai pacalit pe nimeni.
 • traduc ceea ce mai sus scrie:" vantu nu va primi niciodata banii , si va primi televizuina inapoi" cand? cand trebuie
 • Pai cred ca nu Vantu va avea acces la ei, ci copiii lui. Daca e sa respectam realitatea declaratiilor privind fostii proprietari de la Bluelink ... :)

Trimite un comentariu