Skip to main content

EXCLUSIV. Banii de la Elan nu au ajuns încă la Vîntu

 

Suma plătită de Elan Schwartzenberg pentru cumpărarea Realitatea TV nu a ajuns încă la Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Potrivit unor surse apropiate acţionariatului Realitatea TV, banii au fost vărsaţi într-un cont special, la care Vîntu va avea acces în anumite condiţii.

Care sunt acestea, în continuare:

 • Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, banii au fost viraţi de Elan într-un cont special (ESCROW), la care Vîntu va avea acces în anumite condiţii.
 • Condiţia, prevăzută în contract, va fi aprobarea tranzacţiei de către Consiliul Concurenţei din România. Abia apoi SOV va putea avea acces la cont.

Elan Schwartzenberg nu a comentat informaţiile paginademedia.ro.

Ce este un cont ESCROW?

Contul ESCROW este un depozit colateral, având ca destinaţie depozitarea, păstrarea sau blocarea unor sume de bani până la încheierea unui contract, livrarea unor mărfuri sau îndeplinirea unor condiţii specificate într-un angajament scris încheiat între două părţi, ca garanţie a utilizării sumelor strict pentru destinaţia stabilită sau ca măsură asiguratorie a realizării obiectivelor stipulate în respectivul angajament scris. Sursa definiţiei: BancPost

Foto: Laurenţiu Obae

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • obae,e adevarata asta ??http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011050958057/Actualitate/Vintu-Dezinformare-manipulare-si-multa-candoare-din-inchisoare.html
  daca e asa,inseamna ca si voi pe bloguri sinteti tot cu batista!
 • Legaturi intre Petrisor si SOV? Cititi aici:
  http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011050958057/Actualitate/Vintu-Dezinformare-manipulare-si-multa-candoare-din-inchisoare.html
 • Deh, pedelimea e ofticata rau dupa miscarea asta, pentru ca si-a pierdut un front de pe linia porasca de atac uofuofuof mogulii rai, cum da ei in pedelei, uofuof, mai, mai... Cam nasol, nu?
 • Haideti sa fim seriosi ! Vantu nu-si poate permite sa renunte la cel mai stralucit avocat al sau : Realitatea-tv ! Nici pomeneala de vanzare pe bune ! E doar o alta vrajeala-n varza marca Vantu. Se pare insa, ca de data asta n-a mai pacalit pe nimeni.
 • Avand in vedere personajele, denumirea corecta ar fi "cont ESCROC"
 • traduc ceea ce mai sus scrie:" vantu nu va primi niciodata banii , si va primi televizuina inapoi" cand? cand trebuie
 • Pai cred ca nu Vantu va avea acces la ei, ci copiii lui. Daca e sa respectam realitatea declaratiilor privind fostii proprietari de la Bluelink ... :)
 • Se numeste cont escrow.
  La scoala Lauder de la Udriste, treaba asta se invata in clasa intai.
  Nu-i fraier Elanu'.

Trimite un comentariu

sus