Skip to main content

Ghiţă îl "salută" pe Elan. Mihai Craiu, noul vânzător al Realitatea TV

 

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV "salută cooptarea în acţionariatul Realitatea Media sau în acţionariatul Blue Link Comunicationi a domnului Elan Swartzenberg şi aşteaptă îndeplinirea tuturor formalităţilor legate de transparentizarea acestei tranzacţii".

Publicitate

Într-un comunicat de presă, Ghiţă anunţă că vânzătorul de publicitate al Realitatea TV este, din 9 mai, Media Consulta International, compania lui Mihai Craiu (foto). Contractul cu Mihai Craiu este semnat pe trei ani.

Comunicatul, în continuare:

"Asesoft saluta cooptarea in actionariatul Realitatea Media sau in actionariatul Blue Link Comunicationi a domnului Elan Swartzenberg si asteapta indeplinirea tuturor formalitatilor legate de transparentizarea acestei tranzactii, Numirea noului consiliu de administratie si stabilirea parametrilor viitori de colaborare.

Contractul de management semnat intre Asesoft si Realitatea Media are o perioada de valabilitate de 5 ani si nu contine clauze privind schimbarea actionariatului Realitatea Media.

Asesoft reafirma intentia de a performa in domeniul media precum si dorinta de a investi in acest domeniu.

Pentru fluidizarea circuitelor financiare legate de activitatea curenta, Asesoft a semnat un contract de vanzare exclusiva de publicitate pentru produsul media Realitatea TV cu compania specializata Media Consulta. Acest contract a fost incheiat in baza contractului de management dintre Asesoft si Realitatea Media si intra in vigoare incepand cu data de 09.05.2011.

Totodata Asesoft considera ca orice aport financiar sau tehnologic venit din partea actionarilor companiei poate aduce cresterea vitezei de dezvoltare a companiei Realitatea TV si poate ajuta la mentinerea pozitiei de top in randul companiilor media din Romania."

Sebastian Ghita
Asesoft International SA

Foto: Mediapedia

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FuriousWordPressRipper FuriousWordPressRipper
    Ghita asta imi devine din ce in ce mai simpatic. Plus de asta, se vede ca nu este un "carnatar" si ca stie sa se miste bine pana si in terenul "sulfuros" al lui Vantu si al lui Elan.

Trimite un comentariu

sus