Skip to main content

PE SCURT: Malvina Cservenschi se alătură echipei TVR INFO. Răzvan şi Dani prezintă X Factor la Antena1

 

Malvina Cservenschi (foto) se alătură, începând de astăzi, canalului de ştiri TVR Info, care s-a relansat de curând. Ea va prezenta, alternativ cu Alina Badea şi Alina Sencovici, jurnalele de ştiri Info +, difuzate din oră în oră.

Publicitate

Razvan Simion şi Dani Oţil, realizatorii matinalului de pe Antena1, vor prezenta X Factor.

Despre TVR Info:

Noua grilă TVR Info include ştiri şi dezbateri pe teme de actualitate internă, politică externă, economie, afaceri şi sport.

Cu începere din 9 mai, telespectatorii TVR Info vor putea afla cele mai calde ştiri ale zilei de la ora 9.00, când Malvina intră cu prima ediţie Info + a zilei. Tot ea prezintă şi ediţiile de la ora 10.00, respectiv 11.00.

Despre noul show de la Antena1:

Antena 1 pune la bataie pentru X Factor 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor tv din România. Primele audiţi vor avea loc în la Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta si Bucuresti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Sunt total de acord cu tine, antena1 e mereu cu un pas dupa protv...ca sa fiu mai direct... ei nu stiu sa fie mai agresivi in promovarea emisiunilor tv, cum face protv... nu de aceea cei mai multi bani din publicitate merg catre trustul pro (85 mil euro), iar la antena1 ajung doar 42 mil de euro
  • aas aas
    slabe sanse sa reuseasca antena o depasire a Pro-ului.
  • Dan Sorin Dan Sorin
    X factor este un format complicat. Asta daca te raportezi la biblia lui si la cum se desfasoara in alte tari. Deasemenea, un asemenea show cere oameni. Cele doua personaje ale matinalului de la antena sunt vesele, pline de viata si, de ce nu, potrivite sa prezinte. Nu stim care este componenta juriului. Cred ca, asa cum se intimpla si la PRO, vom avea un fel de cioranie-adica un fake.Se vede nivelul slab al participantilor, al juriilor, al sistemului. O sa fie un fel de cocalareala cu haide pline de sclipici. Problema este daca antena, obsedata de concurenta cu PRO-ul, o sa reuseasca o depasire...

Trimite un comentariu

sus