Skip to main content

Plecări de la EVZ: doi seniori, doi editori, redactori și reporteri

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2: La lista jurnaliștilor care au ales să plece se adaugă Diana Evantia Barca (editor showbiz), Narcis Iordache (eveniment), Vlad Stoicescu (reporter special), Oana Dan (eveniment), Adrian Cochino (externe), Oana Țepeș (externe) și Silviu Bostan (online).

ACTUALIZARE 1: "Ar trebui să fim pe zero după aceste restructurări", a declarat Bobby Păunescu, acționar EVZ, pentru paginademedia.ro. Declarația lui, în articol.

Mai mulți ziariști de la Evenimentul zilei au ales să plece după ultimele măsuri luate de conducerea ziarului.

Marți, conducerea ziarului a anunțat că pozițiile de editori coordonatori vor fi restructurate și transformate în seniori editori. Tot atunci, toți ziariștii de la EVZ au fost anunțați că pot opta pentru plecarea de la ziar cu salarii compensatorii (salariul pe mai plus trei compensatorii).

Cine a decis să plece, în continuare:

 • Doi dintre seniori editori au ales să plece. Este vorba de Horia Ghibuțiu și de Călin Hera (până marți editor coordonator).
 • Alți doi șefi de secție (editori) au confirmat plecarea pentru HotNews. Este vorba de Clarice Dinu (politic) și Raluca Dan (Eveniment/reporteri speciali).
 • HotNews scrie că, în afara editorilor, mai mulți redactori și reporteri și-au anunțat plecarea.

"Ar trebui să fim pe zero după aceste restructurări", a declarat Bobby Păunescu, acționar EVZ, pentru paginademedia.ro. Păunescu a fost azi la CNA, pentru reînnoirea licenței B1TV.

Știa Bobby Păunescu despre restructurări, când i-a lăsat managementul lui Claudiu Șerban?

Bobby Păunescu:

Claudiu Șerban a prezentat un proiect de restructurare pe doi ani, din punct de vedere economic.

A spus exact despre ce restructurări este vorba?

A spus doar că urmează restructurări.

Dacă va pleca toată lumea, ce veți face? Cum vezi aceste măsuri?

Am încredere în management, cred că vor menține lucrurile la un nivel funcțional.

Care sunt reducerile de costuri prin aceste restructurări?

Nu știu în cifre. La restructurarea de acum, la sfârșitul anului ar trebui să fim pe zero.

Foto: Mediafax Foto

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Eu cred ca si cei care au mai ramas... n-o sa mai ramana mult, cat sa stinga lumina :). Modul in care se caleaza pe niste subiecte, pe asa-zise "dezvaluiri", nu e doar batator la ochi sau jenant, ci si iata, in ultima instanta, neprofitabil. Politica pro-putere pe care au afisat-o ani de zile nu le-a adus asadar nimic bun.
 • CLARRRISSSS .....!!!! Da , stiu! Gluma de autobaza, ...dar ce se-ntimpla la EVZ, e mai rau ca-n "Tacerea mieilor"!!!
 • Clarice dinu e unul dintre cei mai buni editori, dar probabil frustrarea ta iti afecteaza creierul!e printre putini care nu au scris la comanda, dar tu care te uiti doar la antene nu intelegi nimic!
 • Pentru managementul EvZ , recomandam urmatorul link

  http://www.youtube.com/watch?v=_O1n9itoAN0

  Vizionare placuta celor mentionati mai sus :D
 • Astazi a decis sa plece Valentin Vioreanu, seful de la capital.ro, cel care stia cel mai bine siteul si care s-a zbatut mult timp sa ramana pe linia de plutire.
 • Mare parte dintre cei care pleaca sau vor pleca vor ajunge la Adevarul, care pregateste o relansare superba. Deja multi au fost vazuti la negocieri si pupaturi cu fostii colegi Paicu, Cartianu si Velea. Succes!
 • da e frumos. e frumos sa si moara aia care traiesc din orice altceva decat din activitate economica legitima. sa moara evz.

Trimite un comentariu