Skip to main content

Ringier își unifică departamentele de marketing și cele de vânzări

 

Ringier România va avea un singur departament de vânzări și unul de marketing. Până acum, fiecare divizie a grupului (Libertatea-Autobild și Reviste) avea departamente proprii de vânzări și marketing.

Publicitate

Mirela Murariu va conduce departamentul consolidat de vânzări.Departamentul de marketing unificat va fi condus de Mihaela Stănculescu.

Totodată, potrivit unui anunț intern pe care paginademedia.ro îl publică în continuare, în boardul Ringier intră trei noi membri: directorul de vânzări, directorul de marketing și redactorul șef al Libertatea, Ana Niță.

Mesajul intern al Ringier:

Prin acest mesaj va informăm asupra unor schimbări organizaționale care intra în vigoare în Ringier România începând cu data de 1 iunie 2011.

Astfel, începând cu data de 1 iunie se vor înființa trei funcții noi:

1. Director Marketing Ringier România, membru board Ringier România.
Această funcție va fi preluată de către Mihaela Stănculescu (actualmente Director Marketing - ziare). În noul său rol, Mihaela va coordona activitatea de marketing a tuturor titlurilor - print - Ringier România (ziar și reviste) și va raporta către Directorul General al Ringier Romania.

2. Director vanzari Ringier România, membru board Ringier Romania
Aceasta functie va fi preluata de catre Mirela Murariu (actualmente Director Vanzari - ziare). In noul sau rol, Mirela va coordona activitatea de vanzari a tuturor titlurilor - print - Ringier Romania (ziar si reviste) si va raporta catre Directorul General al Ringier Romania.

3. Director proiecte speciale, functie preluata de catre Răzvan Cârstea care va coordona intreaga activitate legata de inserturi, DVD, CD si carte pentru toate titlurile Ringier Romania si raporteaza catre Directorul General al Ringier Romania.

De asemenea, incepand cu aceeasi data, 1 iunie, boardul Ringier Romania se largeste cu inca 3 functii si va fi compus din:

1. Director General (Mihnea Vasiliu n. red)
2. Director Financiar (Richard Toth n. red)
3. Director - reviste (Dragoș Vărșăndan n. red)
4. Director - Distributie si Productie (Dan Saroș n. red)
5. Director resurse umane (Cerasela Mueller n. red))
6. Director Marketing Ringier Romania (Mihaela Stănculescu n. red)
7. Director Vanzari Ringier Romania (Mirela Murariu n. red)
6. Redactor sef  Libertatea (Ana Niță, n. red)
7. Avocat (Mona Cioba n. red)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Hai sa fim seriosi, Varsandan e prea mic si neinteresant, nu va mai luati de el. Problema e ca Anisoara Nitza, tiranul nedovedit al Ringier-ului, omul de care fug toti pe culoare, s-a cocotat incredibil pana-n Board. Halal treaba. Nemuritoarea, principala responsabila cu trasul sforilor, chiar daca nu in directia potrivita pentru Libertatea, l-a temperat si pe killerul Mihnea. O sa urmeze mare distractie. Pacat de oamenii care muncesc si se consuma, precum Mihaela Stanculescu.
    In rest, Mihnea va dainui nemiscat 10 ani la Ringier, pana se va plictisi si ii va injura si pe fata pe elvetieni, nu doar prin sedinte cand ei nu-s de fata. N-are nimeni curaj sa-l infrunte, omul isi va face spagile linisit pe spinarea lui Micheal Ringier.
  • Varsandan ar trebui sa joace in Supravietuitorul, deja il aburifica si pe Mihnea. Stiulul pupincuristic isi face efectele chiar daca rezultatele sint catastrofale. Important e cum le impachetezi.
  • Si ce face acum Ringier, importa modelul de business "spaga pe fata" de la Adevarul Holding? Nu mi-a venit sa cred, cand am citit. Parca Ringier era firma elvetiana cu principii si reguli. Ce alti neispraviti de la Patriciu urmeaza sa mai aterizeze in curtea lu Ringier?
  • Din cate inteleg eu, citind anuntul intern dat de Ringier, toti cei care au o treaba serioasa acolo raporteaza acum catre Mihnea. Concluzia: nemaiocupandu-se de zona comerciala, pupilul lui Claudiu Serban (alias Dragos Varsandan), a devenit un fel de sef al plutonului de "gospo" din redactiile de la reviste. Adica a primit, in sfarsit, fix ce merita. Simt ca incep sa-mi placa deciziile lui Mihnea.
  • ma bucur sa vad ca non-valorile avanseaza in functie si aici ma refer la R Carstea. Razvane te astept in parlament ca acolo este locul tau! :)
  • Partea buna e ca Mihnea s-a trezit, in sfarsit, si a inceput sa curete puroiul de la Reviste, mostenit de Ringier taman din vremea dinastiei Claudiu Serban. Ma intreb doar ce i-o fi luat atat de mult. Cu Varsandan si echipa lui, revistele elvetienilor ajunsesera o rusine in piata. Acum sper ca Mihnea sa se prinda repede ca buba nu era doar la marketing si la vanzari, ci si la continut. Da, revistele Ringier au o problema grava de continut. Sunt prafuite, imbatranite, neinteresante, obosite. Asta e.
  • Uite unde a aparut dl Razvan Carstea de la Adevarul Holding, taman in curtea lui Mihnea Vasiliu. Hai ca asta-i tare rau :)! d-aia a inceput Libertatea sa bage cartile pe care Razvanel le sabota la Mogul. Poate o iei si pe surioara dupa tineee, e vorba de Ana Maria Carstea de la HR! Si poate mai vine si Carmen Dinca frateee!

Trimite un comentariu