Skip to main content

The Money Channel iese din administrarea lui Sebastian Ghiță

 

Postul de televiziune The Money Channel, din portofoliul Realitatea Media, iese din administrarea lui Sebastian Ghiță.

Publicitate

Televiziunea trece la Media A&S, firmă administrată de Dragoș Nedelcu și Sorin Freciu. Potrivit informațiilor paginademedia.ro. În Media A&S va intra, ca acționar majoritar, Elan Schwartzenberg.

Money Channel este în discuții de afiliere, în prezent, cu rețeaua americană CNBC, după cum paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Este o tranzacție complexă. Nu pot da detalii până la finalizarea ei”, a declarat pentru paginademedia.ro Dragoș Nedelcu, în legătură cu trecerea postului TV de la Realitatea Media la Media A&S.

Comunicatul The Money Channel:

Incepand cu 1 iunie 2011, televiziunea The Money Channel iese din contractul de management cu compania Asesoft, in urma unui acord amiabil.

Televiziunea The Money Channel va fi preluata de compania Media A&S administrata de domnii Dragos Nedelcu si Sorin Freciu.

The Money Channel este prima si singura televiziune cu profil de business din Romania, fiind parte a Realitatea Media. Dragos Nedelcu si Sorin Freciu manageriaza si revista economica Money Express, aflata in parteneriat cu prestigioasa publicatie The Economist.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • motiv, ca la o adica, Radu Soviani, omul lui Vantu, sa-l poata porcai din tot sufletul pe Ghita, dat fiind ca nu i se va mai subordona. Printre altele, ma mir ca CNBC are tendinta sa se afilieze cu The M.Ch., poate acolo nu se stie cu cine vor avea de-a face si cat de "profesionist" este impostorul de Soviani care este implicat politic pana in prasele si nu stie decat sa critice orice, fara a avea solutii la ceva!

Trimite un comentariu