Skip to main content

The Money Channel, la un pas de acordul cu CNBC

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Conducerea editorială a postului va fi asigurată de o echipă de la CNBC, a declarat pentru paginademedia.ro Dragoș Nedelcu. Alte detalii, în articol.

Postul The Money Channel este în faza semnării contractului de afiliere la CNBC, contractul urmând să acopere cinci ani și să intre în vigoare de la 1 septembrie, scrie Hotnews, care citează un anunț intern al postului TV.

Informația legată de contractul The Money Channel – CNBC a fost publicată în exclusivitate de paginademedia.ro, în urmă cu o lună, aici.

Potrivit anunțului citat de HotNews, angajații sunt informați că de la aceeași dată managementul stației nu va mai fi asigurat de Asesoft, ci de Sorin Freciu (foto) și Dragoș Nedelcu.

În urma afilierii la CNBC, postul se va prezenta fie drept CNBC/TMC, fie doar CNBC.

Șefii redacției vor fi de la CNBC

"Conducerea editorială a postului va fi asigurată de o echipă de la CNBC", a declarat pentru paginademedia.ro Dragoș Nedelcu.

Directorul executiv al postului va fi Daniel Apostol.

"Acum se discută termenii finali ai contractului, suntem în faza de amănunte", spune Dragoș Nedelcu. El a precizat că postul va intra în măsurătorile oficiale de audiență din luna martie a anului viitor.

În compania care operează postul (unde sunt acum acționari Sorin Freciu și Dragoș Nedelcu) va intra acționar majoritar Elan Schwartzenberg. "Elan va fi acționar majoritar, dar eu voi fi împuternicitul lui", a mai spus Nedelcu.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Hello! CNBC va difuza si JAY LENO SHOW?cind se va transmite CNBC totusi?cind va fi inaugurarea???

    MULTUMESC pt. raspuns!

Trimite un comentariu