Skip to main content

28 iunie: Harta drepturilor TV. Digisport, cinci campionate de fotbal.

 

Publicitate

Digisport transmite cele mai multe campionate de fotbal. Canalul deţinut de RCS&RDS are în portofoliu şapte meciuri din Liga 1 şi campionatele Spaniei, Angliei, Franţei şi Italiei.

Adevărul trece în revistă competiţiile transmise de posturile româneşti, după ce RCS a luat, ieri, restul de şase pachete de la Liga Profesionistă de Fotbal.

În total, LPF va primi pentru trei sezoane, de la toate televiziunile, 101 milioane de euro (include TVA). Pentru următorul sezon, cei mai mulţi bani se duc la campioana Oţelul Galaţi (3,1 milioane de euro).
Rapid şi Steaua vor primi din drepturi 2,1 milioane, iar Dinamo 1,9. Ultimele patru clasate au câte 800.000 de euro.

Harta drepturilor TV:

Digi Sport:

  • Liga I (şapte meciuri)
  • Campionatul Spaniei
  • Campionatul Angliei
  • Campionatul Franţei
  • Campionatul Italiei
  • Moto GP
  • Formula 1
  • Campionatul Mondial de Raliuri
  • Handbal românesc
  • Tenis

Dolce Sport:

  • Liga 1  (opţiunea 2)
  • Liga Campionilor

GSP TV:

  • Liga I (poate prelua opţiunea 1 de la Antena 1), Rugby

Sport.ro:

  • Wrestling, K1

TVR:

  • Liga Campionilor
  • Euro 2012
  • Jocurile Olimpice 2012
  • Campionatul Mondial 2014

Preţul corect: 101 milioane de euro!

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă şi Agenţia AD Media Consult au anunţat ieri, într-un comunicat, continuarea programului "Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti", prin lansarea ediţiei 2011-2012, la care pot aplica atât jurnalişti din România, cât şi din Republica Moldova, scrie Mediafax.

Potrivit comunicatului, Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană.

Acest program îi ajută pe participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între statele membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.
S-a lansat ediţia 2011-2012 a Burselor Europene JTI pentru Jurnalişti. Care sunt condiţiile de participare

Cancan TV de la B1 ia vacanţă; joi, 30 iunie, se încheie actualul sezon al emisiunii cu vedete, difuzată de luni până vineri de la 18.00 la 20.00, scrie Evenimentul Zilei. Emisiunea Cancan TV se întoarce în grila postului B1 TV din toamnă. Producţia este o colaborare între ziarul Cancan şi televiziunea care găzduieşte emisiunea cu acelaşi nume.
Vedetele răsuflă uşurate, Cancan TV intră în vacanţă

Vaticanul va lansa un portal de ştiri, miercuri, 29 iunie, cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea dintre papă şi supuşii săi, scrie Financiarul, care citează presa internaţională. Portalul, care va putea fi accesat la www.news.va, ar putea fi lansat chiar de papă Benedict al XVI-lea, prin intermediul unui simplu click, în ziua în care se vor împlini 60 de ani de la hirotonisirea sa.

Portalul va grupa toate sursele de informaţii din Cetatea Sfântului Scaun: cotidianul L'Osservatore Romano”, Radio Vatican, Vatican Information Service, Centrul pentru Televiziune din Vatican, Biroul de presă al Sfântului Scaun şi Agenţia misionară Fides a Congregaţiei pentru evanghelizarea popoarelor.
Vaticanul va lansa un portal de ştiri pe 29 iunie

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • StareaPresei.ro Digisport transmite meciuri din cinci campionate
    […] Rapid și Steaua vor primi din drepturi 2,1 milioane, iar Dinamo 1,9. Ultimele patru clasate au câte 800.000 de euro… tot pe Pagina de media […]
  • Dino Dino
    Digi, sper sa nu ma insel, a luat baschetul masculin pe urmatorii trei ani. Nu cred ca TVR3 va mai transmite, devreme ce Digi pregateste, pentru sporturile de sala, programul 3.
  • calin calin
    digi mai are Liga Campionilor la Handbal feminin si masculin,Liga Europeana de volei,meciuri din campionatul rus ale echipei lui Dan Petrescu,citeodata din campionatul Turciei,nu orice fel de tenis ci turneele Masters si Wimbledon-ul,nou achizitionat campionatul Braziliei, GP2,meciurile oficiale ale nationalei Franteila fotbal si box.Mai are si fotbal in sala(cupa sau campionatul nu stiu exact)
    In curind vor scoate digisport 3!

    Dolce mai are Liga 2la fotbal,campionatul Ukrainei,NBA-ul,turneele de gimnastica,si multe parteneriate cu Tvr 1 apropo de olimpiada,CM diverse,iar din Liga Campionilor are optiunea 2.A mai achizitionat Cupa America din Argentina 2011(1-24 iulie)

    Gsp-ul nu poate transmite din cate stiu meciul din pachetul Antenei,acesta fiind adjudecat in conditiile unei retransmisii nationale iar GSP-ul e retransmis doar de platforma digitala Dolce cu o acoperire mult prea mica!

    La sport.ro mai putem vedea oricand meciuri din campionatul bulgar,acesta fiind al concernului CME,iar Cupa Romaniei si Liga Europei sunt ale Pro-ului(ca si contract)Din 20 iulie vor transmite CE under 19.Mai au box,campionatul taietorilor de lemne,Darts,Skandenberg

    Tvr-ul mai are polo,baschet autohton pe TVR3.
  • Alex Alex
    Digi Sport mai are din fotbal campionatul Braziliei (meciuri in direct) si MLS (campionatul Statelor Unite, mciuri inregistrate). In plus, difuzeaza meciurile din campionatul Rusiei ale echipei Kiban Kraznodar (unde antreneaza Dan Petrescu). Apoi mai au atledism - Diamond League, judo si multe altele.

    Apoi Dolce Sport are PACHETUL 2, nu OPTIUNEA 2 (e o diferenta uriasa intre notiunile astea). Si sunt o gramada de alte informatii lipsa. Cam incomplet articolul din Adevarul. Dar ce mai conteaza? Important e sa umplem 64 de pagini cu ceva.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Așa apar în ziarul Adevărul, de unde am făcut preluarea pentru Revista presei.

    Orice completare ne-ar fi de folos nouă și cititorilor noștri.
  • raduors raduors
    Carmen, poate ar trebui sa te mai documentezi sa vezi exact ce drepturi de transmisie are fiecare TV...
    lasand la o parte ca ai uitat eurosport si sport1, nu apar urmatoarele: NBA, NHL, fotbal germania, olanda, portugalia, Europa league, Cupa RO...si altele
  • boro boro
    Digi nu va mai transmite volei din divizia A?
    Campionatul lui Mitica nu ma intereseaza,prefer volei,handbal si tenis!

Trimite un comentariu

sus