Skip to main content

Antena 1 a cumpărat licența pentru show-ul Idols

 

Antena 1 va difuza din primăvara anului viitor show-ul Idols. Postul generalist al grupului de presă deținut de familia Voiculescu și-a îmbogățit astfel portofoliul de programe cu unul dintre cele mai puternice formate Tv din lume.

Publicitate

Show-ul este difuzat în aproximativ cincizeci de țări și este vizionat de sute de milioane de oameni. Numai în Statele Unite, 25 de milioane de telespectatori se uită, în medie, la American Idol.

Totodată, conform prestigioasei reviste Forbes, American Idol este show-ul cel mai profitabil din Statele Unite. Formatul care va fi transmis de Antena 1 în primăvara lui 2012 aducea anul trecut postului de televiziune Fox, aparținând grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumătate de oră .

Echipele implicate sunt formate din profesioniști extraordinari atât din România, cât și din alte țări unde au dezvoltat astfel de proiecte. Dimenisiunea va fi impresionantă și odată cu lansarea acestor show-uri se vor vedea pe piața din Romania premiere absolute la nivel tehnic, artistic și nu numai.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Si pana la urma cum o sa se numeasca emisiunea? Romanian Idols, Romania-Idol, Romania-Idols? ;))
 • O nuuuu....daca lua Pro-ul acest show, iesea ceva de el. Altfel...peanuts.
  Din pacate vad ca nimeni nu mai ia "Vrei sa fi milionar"....poate a fost prea devreme introdus atunci in grile si la prima tv care era destul de jos in audiente. Ar trebui reluat acum!
 • asta s-o crezi tu! Antena 1 e singurul post care mai poate concura cu pro tv.. postul evreilor a fost de la nastere facut pt emisiuni d=astea de sentiment. A1 nu va falimenta niciodata stai relax
 • @ lucian: Corect, Morar nu are ce cauta pentru ca el a pus toata viata muzica naspa la radio si nu cunoaste nimic legat de muzica, iar celalat baiat a facut muzica pe calculator toata viata, nici nu stiu cum il cheama. Ar fi avut de unde alege.
 • Nu pot decat sa ma bucur ca vin toate formatele adevarate si la noi, dar ce ne facem cu membrii juriului?....daca si la acest show o sa avem printre jurati, unul ca Mihai Morar, sa vedeti ce cantaciosi o sa avem. Ce treaba are Mihai Morar cu muzica? Pe ce criterii s-a bazat Antena 1 cand l-a ales sa faca parte din juriul X-Factor?
 • Ati uitat de clona „România câştigă! de pe B1TV.

  O licenta de succes de afara nu reprezinta garantia succesului si in Romania. Mai tineti minte "Vrei să fii miliardar?" de la PRIMA TV?
 • voiculescu va falimenta si tot nu va intelege nimic. lui nu-i vor iesi niciodata, nu stie cum sa le faca. o licenta cumparata nu inseamna succes, dar nu s-a prins inca fata tatii.
 • bine ma...Protv-ul a inventat televiziunea. Eventual si restul lumii se ia tot dupa Protv cand cumpara formate.

Trimite un comentariu