Skip to main content

Dana Grecu şi Mircea Badea, știriști la aniversarea Antenei 3

 

Dana Grecu şi Mircea Badea vor prezenta, începând din 26 iunie, de la ora 20.00, principalul program de știri al Antenei3.

Publicitate

"Decizia de a-i asocia în aceeaşi emisiune si de a propune publicului un jurnal de ştiri la ora 20:00 susţine linia de repoziţionare a postului de televiziune şi urmează unui lung şir de discuţii la nivel strategic", se arată într-un comunicat al postului.

Mihai Gâdea, directorul general al Antena 3:

“Dana şi Mircea sunt două dintre cele mai pregnante interfeţe ale Antenei 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri. De la cei doi poli opuşi ai formatelor pe care le realizează separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am îndrăznit să spargem tiparele îmbinând la pupitrul ştirilor de opt seara spiritul direct şi liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea.

Sunt convins că profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 şi că, prin acest format interesant, vom revoluţiona încă o dată piaţa media din România!”.

Despre noii prezentatori ai jurnalului:

Mircea Badea şi-a început cariera în televiziune în 1994. După aproape două decenii, în care a fost implicat în diverse formate de televiziune, Mircea realizează la Antena 3, emisiunea-pamflet În gura presei. Difuzată în fiecare seară, de duminica pana joi, începând cu orele 23.00, one-man-show-ul lui Mircea a repurtat două premii APTR, ca apreciere pentru stilul său original şi imprevizibil.

Din 2008, Dana Grecu este, în cadrul Antenei 3, motorul unuia dintre cele mai urmărite talkshowuri ale ultimilor ani, La ordinea zilei. A devenit cunoscută prin spiritul cetăţenesc, incisiv şi foarte direct. De luni până vineri, de la 18:45 – 20:00, alături de analistul politic Radu Tudor, jurnalista a dezbătut evenimente-cheie ale actualităţii social-politice. Dedicarea şi profesionalismul i-au adus trei premii APTR.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • In general, televiziunile occidentale generaliste, sau de stiri impun la pupitrul principalului jurnal de actualitati (cum erau la tvr) figuri sobre, care sa inspire seriozitate si credibilitate. Din acest punct de vedere, nu este mare pierdere, pentru ca nu stiu cat % din audienta considera ca talk-show-rile sau stirie Antena 3 ar fi serioase, sau credibile. In schimb se va castiga probabil la capitolul rating, in anii 90 erau foarte indragite progamele de stiri satirice. Daca se va merge pe genul stirilor Kanal D cu Sabbagh Cristian, probabil ca Mircea Badea ar trebuie sa se reinventeze inca odata. Era mai buna o pauza
  • Frati romani, acum aveti toate motivele sa aveti un singur post, sa dati pe Anti 3asescu si sa aruncati telecomanda. Sunt promovate exact personalitatile cele mai proeminente ale trustului, ale natiunii, ale breslei, za best tobacco money can buy, ei sunt oamenii, jurnalistii, analistii care fac lucrurile sa se miste in tara asta, ei sunt idolii tinerilor, copiilor de la gradinita, ar trebui sa semanam toti cu ei, sa fim ca ei. :D Deci da, urmariti acesti copii!
  • O miscare similara a fost incercata acum 5 ani la Realitatea, cu Turcescu si Liana Patras. A durat maxim o luna.

Trimite un comentariu