Skip to main content

EVZ își ia consultant un fost redactor-șef din Israel

 

Shilo De-beer a fost anunțat astăzi drept consultant editorial la ziarul Evenimentul zilei. De-Beer a fost, la mijlocul anilor 2000, redactor șef al celui mai important ziar din Israel – Yedioth Ahronoth.

Publicitate

Cum a ajuns în România: După cum a zis în fața redacției “Cunoaște niște tipi care cunosc niște oameni în România".

Yedioth Ahronoth, ziarul pe care l-a condus în Israel, are un tiraj zilnic de 350.000 de exemplare, iar site-ul publicației are 1,2 milioane de unici zilnic.

Evenimentul zilei este primul proiect al lui De-Beer în România. Consultantul se va concentra pe integrarea print-online și pe creșterea numărului de cititori ai acestor platforme.

Despre Shilo De-Beer

Shilo De-Beer și-a început cariera de jurnalist la începutul anilor ’90 la Yedioth Aharonoth, unul dintre cele mai importante ziare din Israel.

La această publicație a fost mai întâi coordinator și apoi editor. În 2000, Shilo De-Beer a părăsit presa pentru a lucra în domeniul tehnologiei, dar în 2002 s-a hotărât să se întoarcă la Yediot, unde în 2007 a devenit redactor-șef până în 2010, când a lăsat conducerea ziarului pentru a se ocupa de partea tehnică a publicației.

Una dintre principalele sale responsabilități la acest ziar era să facă trecerea spre digital.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Consultantul se va concentra pe integrarea print-online și pe creșterea numărului de cititori ai acestor platforme...
  Oare de ce abundă greșelile pe site-urile on-line?
 • reactii specifice jurnalistului roman. el e cel mai destept, valoros, cult, specialist, nimeni nu il depaseste, de aia ziarele mor in fiecare zi cate putin. ce sa ne invete pe noi israaelianul?
 • adi halpert se va intoarce sa salveze ce-o mai putea de la ziaru mogulului, intrat acum in febra transformarilor pe stilul evz din ani 9o
  ca bine zicea tolontan - suntem rudimentari, adica avem idei putine si fixe
  atita doar ca unii nu aud prea bine
  :)
 • Ce tare! D-aia nu plateste Serban salariile compensatorii ca ii da banii consultantului israelian... Care ce-o sa-l invete? Cum sa bage in ziar interviurile facute de Andronic cu clientii lui fara sa se prinda cititorii sau ziaristul din redactie care este obligat sa semneze "maslina"? Atata timp cat tu opresti materialele bune de la publicare si obligi jurnalistii sa bage "comenzi" in ziar, sa stii ca nici redactorul-sef de la New York Times n-o sa salveze EVZ de la pieire, nea Claudel!
 • Bai Serbane, pai mai bine il luai pe Adi Halpert, ca tot din Israel vine si asta macar a facut vreo 3 ziare numarul unu pe-aici. Traiasca Mossadul!

Trimite un comentariu