Skip to main content

EVZ îşi ia consultant un fost redactor-şef din Israel

 

Shilo De-beer a fost anunţat astăzi drept consultant editorial la ziarul Evenimentul zilei. De-Beer a fost, la mijlocul anilor 2000, redactor şef al celui mai important ziar din Israel – Yedioth Ahronoth.

Publicitate

Cum a ajuns în România: După cum a zis în faţa redacţiei “Cunoaşte nişte tipi care cunosc nişte oameni în România".

Yedioth Ahronoth, ziarul pe care l-a condus în Israel, are un tiraj zilnic de 350.000 de exemplare, iar site-ul publicaţiei are 1,2 milioane de unici zilnic.

Evenimentul zilei este primul proiect al lui De-Beer în România. Consultantul se va concentra pe integrarea print-online şi pe creşterea numărului de cititori ai acestor platforme.

Despre Shilo De-Beer

Shilo De-Beer şi-a început cariera de jurnalist la începutul anilor ’90 la Yedioth Aharonoth, unul dintre cele mai importante ziare din Israel.

La această publicaţie a fost mai întâi coordinator şi apoi editor. În 2000, Shilo De-Beer a părăsit presa pentru a lucra în domeniul tehnologiei, dar în 2002 s-a hotărât să se întoarcă la Yediot, unde în 2007 a devenit redactor-şef până în 2010, când a lăsat conducerea ziarului pentru a se ocupa de partea tehnică a publicaţiei.

Una dintre principalele sale responsabilităţi la acest ziar era să facă trecerea spre digital.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    Consultantul se va concentra pe integrarea print-online și pe creșterea numărului de cititori ai acestor platforme...
    Oare de ce abundă greșelile pe site-urile on-line?
  • popa popa
    reactii specifice jurnalistului roman. el e cel mai destept, valoros, cult, specialist, nimeni nu il depaseste, de aia ziarele mor in fiecare zi cate putin. ce sa ne invete pe noi israaelianul?
  • gogaie gogaie
    sa-l aduca si pe Sorin Tapai din state...poate vine si ala cu ceva idei salvatoare :)
  • reporter reporter
    adi halpert se va intoarce sa salveze ce-o mai putea de la ziaru mogulului, intrat acum in febra transformarilor pe stilul evz din ani 9o
    ca bine zicea tolontan - suntem rudimentari, adica avem idei putine si fixe
    atita doar ca unii nu aud prea bine
    :)
  • gabi gabi
    Ce tare! D-aia nu plateste Serban salariile compensatorii ca ii da banii consultantului israelian... Care ce-o sa-l invete? Cum sa bage in ziar interviurile facute de Andronic cu clientii lui fara sa se prinda cititorii sau ziaristul din redactie care este obligat sa semneze "maslina"? Atata timp cat tu opresti materialele bune de la publicare si obligi jurnalistii sa bage "comenzi" in ziar, sa stii ca nici redactorul-sef de la New York Times n-o sa salveze EVZ de la pieire, nea Claudel!
  • shalom shalom
    Bai Serbane, pai mai bine il luai pe Adi Halpert, ca tot din Israel vine si asta macar a facut vreo 3 ziare numarul unu pe-aici. Traiasca Mossadul!
  • gogaie gogaie
    Ai sa te chishi in freza...cum ar spune un mare om de televiziune :))

Trimite un comentariu

sus