Skip to main content

Zâzanie în CNA: Membrii se acuză între ei că votează politic

 

Membrii CNA nu se mai înţeleg la voturi. Astăzi, s-au acuzat între ei că votează după criterii politice atunci când analizează audiovizualul.

Publicitate

Discuţiile s-au aprins la o dezbatere a emisiunii Naşul, de la 10TV.

Cine, pe cine şi de ce a acuzat, în continuare:

Cea care a dat tonul acuzaţiilor de vot politic a fost Narcisa Iorga. Direcţia: Christian Mititelu şi Mihai Mălaimare.

Narcisa Iorga:

“Domnul Mititelu şi dumneavoastră, domnule Mălaimare, discutaţi într-un fel cand este vorba de dreptul la propria imagine a unei persoane politice de la Putere şi altfel de o persoana politică din opoziţie”.

În replică, Mihai Mălaimare a cerut o convocare a tuturor membrilor pentru a analiza felul în care a votat de-a lungul timpului. Acesta a mai spus că dacă ceilalţi membrii consideră că a votat părtinitor îşi va da demisia imediat.

Mihai Mălaimare:

“Aceasta este o acuzaţie foarte gravă, consider că este inacceptabil ca eu să fiu acuzat de aşa ceva”.

Acuzaţia vine în contextul discutării unei reclamaţii venite din partea senatorului PNL Dan Radu Ruşanu cu privire la emisiunea Naşul, din 24 mai, realizată de Radu Moraru la 10 TV. În emisiunea respectivă, Radu Moraru a asociat numele lui Dan Radu Ruşanu cunul dintre cei arestaţi în cazul evaziunii fiscale din Portul Constanţa. Emisiunea care a născut discuţii între membrii CNA a fost somată public.

Cum arată reclamaţia lui Dan Radu Ruşanu?

"În seara zilei de 24 mai am fost luat, din nou, în colimator de Radu Moraru. Şi-a început emisiunea cu reinsinuarea presupuselor afaceri pe care le-ar face familia mea cu domnul Bogatu.

Cu acest prilej, mi-a transmis o ameninţare mascată sub forma unui mesaj, potrivit căruia va prolifera aceste minciuni despre mine până la sfârşitul vieţii mele.

Ceea ce nu mai pot trece cu vederea sub nicio formă este faptul că, în cadrul emisiunii din seara zilei de 24 mai a.c., acest moderator, dincolo de mascaradă de doi lei făcută cu referire la numele meu, a recurs la un artificiu ieftin, dat foarte periculos, care m-a pus în centrul unei discreditări ireparabile. Astfel, în timp ce pe burtiera emisiunii scria ,,Corupţia la nivel înalt. Mafia din Portul Constanţa”, pe fundalul ecranului a apărut poza mea, iar în josul acesteia: ,,Soţia lui Dan Radu Ruşanu asociată cu domnul Bogatu”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nae Nae
    Fratilor, lamuriti-ma si pe mine, cine @#$%!! e Narcisa Iorga?
  • costel costel
    Nu pot urmari 10TV,deoarece in Galati se refuza de UPC postarea acestui post.Probabil ca in toate orasele conduse de USL nu se poate viziona 10 TV.
  • maria maria
    in mod cert votati politic! Sunteti la fel ca celelalte institutii aservite total puterii! Suntem consternati de atata obedienta la 21 de ani de la miscarea din 1989!
    Sunteti oglinda zilelor noastre! Mai aveti un pic si o sa ne dati voie doar la stirile cu marele conducator! Nu-i asa madame iorga (am inteles ca esti legata ombilical de pd) si tu dan grigore ce rusine!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    3.7 miliarde de euro din fondul de dezvoltare? pentru madame Udrea astia sunt bani de cico.......... acesta este motivul pentru care USL nu trebuie sa ajunga la putere nu se pricep....la furat ca PD-L-ul
  • postac nr. 2 postac nr. 2
    Daaaaa! Ca bine zice Daniel, frati jurnalisti!
    Sa ne revoltam cu totii pentru ca Domnul Traian Basescu sa mai poata candida, pentru a starpi mafia USL!
    Sa mergem la Universitate, sa iesim in strada!
    Traian Basescu trebuie sa mai fie Presedinte inca 20 de ani!
    Trebuie starpita mafia USL si trebuie reformata societatea!
    Domnul Basescu trebuie sa mai candideze de patru ori!
    Jos mafiotii care se opun reformei!
  • Toma Ionut Mihai Toma Ionut Mihai
    nu imi place Radu Moraru, ba chiar il detest, dar daca domnul Rusanu are o problema se poate adresa justitiei, in codul penal exsista acuzatia de calomnie, urasc sa vad oameni care se plang la CNA ca la doamna educatoare
  • Daniel Daniel
    Rusanu are o firma cu Bogatu, toata lumea o stie. Numai ca Rusanu, fiind de la USL, nu vrea ca acest lucru sa se stie. Ei sunt cei mai curati si mai cinstiti politicieni. Mai putin ca au furat 3,7 miliarde de euro din fondul de dezvoltare intr-o luna, ca au devalizat tara si au lasat-o in fata crizei fara bani si cu pensii si salarii la bugetari marite fara surse de acoperire. In rest, sunt superbi. Acum, prin Dragnea si Mocanu, au navala in banii europeni din tara, dupa ce Severin a exportat coruptia in Parlamentul European.

Trimite un comentariu

sus