Skip to main content

News Corp a vândut afacerile cu outdoor din România şi Rusia

 

Gigantul media News Corp, controlat de Rupert Murdoch, a anunţat astăzi că şi-a vândut participaţia de 79% pe care o deţinea la News Outdoor Russia şi News Outdoor România către un grup de investitori condus de banca rusă VTB, scrie Capital, care citează Agerpres.

Publicitate

Prin această tranzacţie, News Corp încheie procesul de renunţare la operaţiunile publicitare outdoor, excepţie făcând News Outdoor Czech Republic.

Părţile nu au dezvăluit valoarea tranzacţiei, însă cotidianul rus Kommersant susţine că operaţiunile din Rusia, care au fost scoase la vânzare de mai mulţi ani, aveau o valoare de aproximativ 350 milioane de dolari, exceptând datoriile.

Imperiul media News Corp se află în centrul unui imens scandal în Marea Britanie, în urma dezvăluirii interceptărilor convorbirilor telefonice efectuate ani de zile de publicaţia News of the World.

Sursa foto: Mediafax

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Formulare de vise rele: "Scrie Capital, care citeaza Agerpres". Pai cind e de injurat Agerpres, il citezi direct, acum dai sursa prin intermediul unei surse! Ciudat, nu?

Trimite un comentariu

sus